PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617239}

Grzech Fatmagül

Fatmagül'ün Suçu Ne
2010 - 2012
7,4 1,2 tys. ocen
7,4 10 1 1212
Grzech Fatmagül
powrót do forum serialu Grzech Fatmagül

Emisja w VOD

ocenił(a) serial na 7

Czy ktoś jeszcze ogląda serial na vod.tvp i wkurza go to co się dzieje? 14 dni od emisji a jak się wchodzi na stronę to nie wiadomo co się zastanie. 4 odcinki mi już przepadły, bo ktoś się bawi w usuwanie jak mu się podoba...

ocenił(a) serial na 8
Alee

Ja też tak oglądam. Na początku musiałam nadgonic do 9 odcinka, bo nie były dostepne. :( Niestety, ale właśnie po 14 dniach od premiery w TV usuwają z VOD. Tak samo było z chociażby Imperium Miłości, czy Wspaniałym Stuleciem. Jeśli chcesz, to na anyfiles możesz obejrzeć te odcinki, które potrzebujesz. ;)

ocenił(a) serial na 7
Inimi

Chodzi o to, że usuwali przed terminem 14-dniowym. Napisałam do nich, odpisali, że są dostępne 7 dni, wysłałam print-screena, że mają w takim razie błąd bo jest podane, że 14 i po tym jakoś odcinki pojawiły się z powrotem, mimo że były już usunięte. Żałuję, że nie napisałam do nich kiedy zniknął odcinek 9, dzień przed terminem, tylko próbowałam przez fb, bo tam mnie olali, ale pisałam wcześniej przez formularz na stronie kiedy usunęli za wcześnie Sułtankę Kosem i się nie odezwali, więc uznałam, że nie odpowiadają... Tylko teraz nie wiem, czy jest to faktycznie 14 dni czy jednak 7
Co do Wspaniałego Stulecia to teraz są dostępne wszystkie odcinki ;)

ocenił(a) serial na 8
Alee

A to w takim razie przepraszam, tego nie zauważyłam, bo oglądam od razu po tym jak jest w TV. W takim razie nie wiem, co oni robią. :/
Tak, właśnie widziałam, że wszystkie odcinki są, bo może kiedyś mi się uda obejrzeć. :)