Gwiezdne wojny: Akolita (2024)
Gwiezdne wojny: Akolita: Sezon 1 Gwiezdne wojny: Akolita sezon 1, odcinek 2

Gwiezdne wojny: Akolita | Zemsta/Sprawiedliwość

Revenge / Justice 36m
4,8 1,4 tys. ocen
4,8 10 1 1397
Gwiezdne wojny: Akolita
powrót do forum s1e2

Jestem świeżo bo obejrzeniu dwóch odcinków tego „dzieła” o tematyce sw i szczerze jest to najgorszy serial jaki do tej pory oglądałem. Dodam, że po obejrzeniu dwóch odcinków totalnie nie wiadomo o co chodzi XD. Już po pierwszej scenie widać, że ten serial to jakiś nieudany żart (jakaś typiara która jest ASSASYNEM wchodzi sobie głównym wejściem do baru, w którym siedzi jedi którego ma zamiar zabić i jak gdyby nigdy nic podchodzi i mówi WALCZMY XD). Sama walka była całkiem niezła do momentu w którym jedi zostaje „sprytnie” pokonana odwracając się od przeciwnika w czasie walki. Potem jest zmiana sceny na jej siostrę bliźniaczkę, ale nigdzie nie jest to powiedziane więc przez pół 1 odcinka myślałem, że to ta sama osoba XD. W skrócie ta dobra zostaje aresztowana, ale 5 minut później ucieka przy okazji dowiadujemy się, że była jedi ale zrezygnowała (fabuła tego serialu to totalna TIBIA XD). Podsumowując serial zasługuje na max 2-3 gwiazdki

ocenił(a) serial na 4
ksawerybiceps69

Tak,slabo to wygląda na razie nawet juz taka srednio udana Ahsoka to przy tym urasta do niezłego serialu.

ocenił(a) serial na 1
ksawerybiceps69

2 gwiazdki to max, i tylko dlatego, że SW. Muszę pwiedzieć, że na poziomie słynnego odcinka specjanego (świątecznego), chociaż tamto było fdl

ocenił(a) serial na 1
ksawerybiceps69

2 gwiazdki to max, i tylko dlatego, że SW. Muszę pwiedzieć, że na poziomie słynnego odcinka specjanego (świątecznego), chociaż tamto było dawno i strikte dla dzieci. Tutaj niby serial dla wszystkich, efekty jak w serialach telewizjnych klasy b, scebariusz infantylny i prosty, moc pokazana w dziwacznym świetle, humor sytuacyjny na poziomie przedszkola (jeżeli jest) a jedyne co akcentowane to róznorodność i LGBT...

ocenił(a) serial na 1
Marekmarko_filmweb

Edit : Zmieniam zdanie po obejrzeniu 3 odcinka, serial nie zasługuje na 1 gwiazdkę XD

ksawerybiceps69

"Potem jest zmiana sceny na jej siostrę bliźniaczkę, ale nigdzie nie jest to powiedziane więc przez pół 1 odcinka myślałem, że to ta sama osoba"
Serio? Ja już w momencie, w którym usiadła na wyrku wiedziałem, że to nie jest ta sama postać (mimo, że to ta sama aktorka w podwójnej roli, to ta druga wyglądała na szczuplejszą i miała dłuższe dredy).
Potwierdzeniem mojego przeczucia była scena na statku więziennym, gdzie nie była w stanie przyciągnąć Mocą swojego PIP droida.

ocenił(a) serial na 1
Nabongodonozor

No czyli sam przyznałeś mi racje, że miałeś „przeczucie”, zresztą teraz to bez znaczenia bo 3 odcinek zabił serial. Dodam jeszcze, że mógłbym wymienić dużo więcej negatywów ale szczerze to już nie chciało mi się dalej pisać, bo zajęłoby mi to z godzinę. 

ocenił(a) serial na 3
ksawerybiceps69

Najgorszy to był Boba Fett...

ocenił(a) serial na 1
Vespera

Zgadzam się z tobą "był" najgorszy dopóki nie wyszedł acolyte