Gwiezdne wojny: Akolita: Sezon 1 Gwiezdne wojny: Akolita sezon 1, odcinek 3

Gwiezdne wojny: Akolita | Przeznaczenie

Destiny 42m
3,5 1,3 tys. ocen
3,5 10 1 1345
Gwiezdne wojny: Akolita
powrót do forum s1e3

Odcinek ten oglądałem nawet z zaciekawieniem i mówię sobie - no w końcu coś trochę lepszego niż pierwsze dwa odcinki, ciekawe jak rozwiążą ten wątek sióstr.. a potem nastąpił pożar i straciłem jakąkolwiek wiarę w ten serial XDD Twórcy literalnie nasrali nam na nasze mózgi i wypieli tyłek na naszą inteligencję, to jest przesada, już nawet somehow Palpatine returned było lepsze od pomysłu na anihilację sióstr i rozdział bliźniaczek

ocenił(a) serial na 6
Azejzel

O ile ten pożar był pokazany kompletnie inaczej niż go sobie wyobrażałem, to chyba „Somehow, Palpatine returned” nic nie pobije.

Kacz00rexx

Ten pożar literalnie w 2 minuty z podpalonej książeczki przeszedł w pożar olbrzymiego budynku z kamienia i stali i zabił "somehow" kilkadziesiąt władających mocą wiedźm, dodatkowo w te 2 minuty z motywu zabicia siostry przeszedł do wołania siebie nawzajem

ocenił(a) serial na 6
Azejzel

No było to głupie jak 150. Może już nic głupszego nas nie spotka, chociaż jestem w stanie uwierzyć, że Sithem w tej historii okaże się matka bliźniaczek XD

ocenił(a) serial na 3
Kacz00rexx

Ta Rosjanka z rasy Zabrak, która je "urodziła" za pomocą magicznego lesbijskiego fajfusa swojej czarnej kochanki wyczarowanego na prędko przez lesbijkę reżyserkę tej szmiry.

ocenił(a) serial na 8
wiesiekpuchacki

Jestes kurna obrzydliwy człowieku

ocenił(a) serial na 3
Fulcrum_

Nie posraj się a jak masz obrażać kogoś tylko dlatego, że skorzystałem z wolności słowa do napisania swojego komentarza to odejdź od klawiatury. I po drugie Ty jesteś obrzydliwy - spójrz w lustro. Masz pryszcza na tyłku.

ocenił(a) serial na 8
Azejzel

Poki co poznaliśmy te wydarzenia oczami oshy. W nastepnych flashbakach zobaczymy te wydarzenia oczamy mae i najprawdopobnie to jedi jakoś ten ogień rozprowadzili mocniej i zabili te wiedźmy np swoimi mieczami

Azejzel

główna osoba odpowiedzialna, lewicowa kobieta, można się było spodziewać

ocenił(a) serial na 8
Azejzel

ty serio w to wierzysz? xD

Azejzel

W końcu podszedłem do tego odcinka i jakoś go zmęczyłem.

Podpalone książeczką stalowo-kamienne ściany i drzwi rozwaliły mi konstrukcję czaszki i nerek jednocześnie...
Mae - od kołyski miała coś z banią (czyżby zbyt często przebywała w towarzystwie Koril?).
Koril - największa fanatyczka w tej "nawiedzonej bandzie" (jak nazwała Jedi) "wygnańczyń" zupełnym przypadkiem jest akurat biała:D W tym serialu, jeśli już pojawiają się jacyś biali, to albo są skazańcami, albo złodziejami, albo agresywnymi radykałami:D
Anne Boleyn - również zupełnym przypadkiem (:D) wydaje się być chyba najrozsądniejszą lesbijką w tej grupie. Aczkolwiek z drugiej strony atak na Jedi (i to najsłabszego z grupy, bo padawana), to jakiś taki słaby i mało rozsądny był.

ocenił(a) serial na 8
Kacz00rexx

Na pewno ten pożar nie zabił tych wiedźmy. Patrząc że jeden jedi ma zranioną twarz

ocenił(a) serial na 6
Fulcrum_

Też właśnie nie chce mi się wierzyć, żeby taki pożar zabił te wiedźmy. Tym bardziej, że Torbin skończył w medytacji na 10 lat za coś, czego nie mógł sobie wybaczyć, a w tym odcinku nie zrobił nic złego.

Azejzel

Ej, Ty tak na serio? Przecież to była pokaza perspektywa Oshy. Perspektywy Mae nie widzieliśmy. Więc nie wiemy co się do końca wydarzyło. Sol przybiegł jakoś bardzo szybko na pomoc. Będą jeszcze flashbacki, tak wynika ze zwiastunów.

ocenił(a) serial na 8
John_Shepard

Witaj mądry człowieku. Szkoda że mało osob potrafi myślac jak my fani

Fulcrum_

xDˣᴰ

Azejzel

Jak można wyciągnąć takie wnioski? Przecież to aż nadto oczywiste, że w odcinku nie zostało wszystko pokazane. Ale hejtowac o wiele łatwiej niż myśleć.

Azejzel

Nie musisz ostrzegać przed spoilerami bo każdy lache już kładzie na tego paździerza

ocenił(a) serial na 1
Azejzel

Bo to byly budynki z wegla i dla typowego hamburgera, ktory ma tyle wiedzy o swiecie, ze spokojnie lyknie palacy sie beton i ognisko w kosmosie. Przeciez ten produkt jest skrojony pod debilstwo...