To na prawdę robi się irytujące, nie toczycie walki która zmieni świat, ten serial nie jest jakiś nadzwyczajny póki co, jest taki meh, ale minimum 5,4 powinno być bo realizacyjnie jest dobrze wykonany i żadnych elementów woke wciskanego na siłę jakoś w tym nie widzę.
Czyli np. Wiedźmy w odc.3 wg ciebie są spoko w świecie Gwiezdnych Wojen? Nawet na Imdb serial ma średnią 4,1.
Nie miałem okazji jeszcze oglądać trzeciego odcinka, dzisiaj sobie nadrobię, bo jeśli chodzi o samo to że są jakieś wiedźmy no to już to było choćby wiedźmy z Dathomiry, chyba że mówisz o słabych charakterach i postaciach, ale wiesz ten serial dostaje słabe oceny za to że nie ma głównie białych mężczyzn na Imdb jest to analogiczna sytuacja co innego jeśli serial faktycznie jest słaby to rozumiem ten jest przeciętny po dwóch odcinkach, ale wiesz oceniać ze względu na kolor skóry itd. to już jest chore akurat.
A fakt ze 50 lat kanonu zostalo wyrzucone na smietnik zeby lisbijska para uzyla mocy do samozaplodnienia? Czy zrobienie z Jedi antagonistow tylko zeby pokazac nowe silne lezbijskie przesladowane w galaktyce postacie? Czy takie zmiany nie jest dokonane tylko i wylacznie ze wzgledu na poglady ideologiczne autorow?
Anakin też nie miał ojca, mają prawo się takie rzeczy w tym fantastycznym świecie dziać bo to nie jest sci-fi, mnie też wkurza wrzucanie ideologi politycznych i to że grunt pod to jest tym podyktowany, wkurza mnie też krytykowanie tego serialu i zaniżanie oceny tylko przez politykę, stary kanon wyrzucono i dla mnie to dobrze mieli czysta kartę, historia Cade Skywalkera mi już nie grała, podobał mi się patent z The last jedi ale następna część zniszczyła to i kolejna odbudowa zakonu z Rey to już głupota tak samo to że nazywała się Skywalker, a to jest bezsens, jedyne o czym ciągle mówię to że serial nie jest tak zły żeby na ten moment mieć ocenę na filmwebie 2.9? No ludzie bez przesady.