PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87326
6,9 27 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

?

ocenił(a) serial na 8

Czy 3 to będzie ostatni sezon Hannibala? Źle to rozegrali według mnie. Za szybko się wszystko dzieje. Już pod koniec 1 sezonu i na początku 2 robi się niebezpiecznie dla Hannibala. Wolałbym się dłużej delektować grą Mikkelsena jako Hannibala który ze spokojem przez większą liczbę odcinków serwowałby gościom kolacje i pomagałby w śledztwach.. A tak to po kilkunastu odcinkach już Will rzuca na niego oskarżenia ;/

ocenił(a) serial na 10
KopsonKrk

Myślę, że masz rację. Hannibal zza kulis powinien trwać 3 sezony, stanowczo za szybko dali kawę na ławę.

KopsonKrk

Mi się wydaje, że powinni do serialu dodać ciekawe wątki kryminalne tzn sprawy z morderstwami powinny być ciekawsze i dłuższe a nie 1/2 odcinki i kolejna sprawa. I Lecter byłby bardziej realistyczny. Z drugiej strony jak Hannibal ma być takim chodzącym ideałem a cała reszta idiotami to niech kończą. Czasami myślę, że zmarnowali potencjał, mając ciekawe pomysły i dobrą obsadę zrobili z tego pseudo psychologiczny serial a nie kryminał. Może ogarną w 3 sezonie.

ocenił(a) serial na 7
KopsonKrk

W ósmym sezonie Lecter ucieknie do kanadyjskich lasów i zostanie myśliwym polującym na jelenie...