PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87210
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

Wie ktoś gdzie można dostać takie krawaty jak w serialu nosi Mads Mikkelsen?

Tybald

Mads ubiera się w Castoramie i czasem w Biedronce

SIDI

Krawaty to Obi mu robi.

ocenił(a) serial na 4
Tybald

Luxury Neckties by Lidl

Tybald

Nie wiem, jak jest z krawatami Hannibala, ale kiedyś na Allegro można było dostać swetry a la Kononowicz :)

Tybald

jedno jest pewne, na bank są drogie, Mads wygląda w tym serialu jak milion dolarów

użytkownik usunięty
Tybald

to Ci kurna pomogli :-) ale pewnie pochodzą z jakichś dobrych amerykańskich sklepów

ta... jak chcesz zobaczyć to znalazłem coś fajnego: http://store.turnbullandasser.co.uk/Ties/View_All_Ties

użytkownik usunięty
Tybald

nawet ładne, ale ona ma zupelnie inne

no racja racja, z tym ze te tez niczego sobie, ale cena...

użytkownik usunięty
Tybald

tak delikatnie mówiąc:) można kupić dużo taniej prawie identyczne podróbki ;] ale takie gwiazdy mogą szaleć ;D

ocenił(a) serial na 5
Tybald

pewnie robi te krawaty z ludzi...

ocenił(a) serial na 9
Tybald

Co za pretensjonalne pytanie,a może jeszcze interesuje Cię kto go czesze?

ocenił(a) serial na 8
Artur7335

Pretensjonalne pytanie? Naucz się najpierw definicji tego słowa.
Do założyciela tematu: to jest podobno najwyższa półka, takie krawaty i ubrania jakie nosi Mads w serialu to wydatki rzędu kilkudziesięciu tysięcy dolarów.

ocenił(a) serial na 9
Nolan86

Pretensjonalne pytanie,czyli sztuczne,przesadne,można powiedzieć też że pytanie jest amfatyczne,czyli górnolotne,nadęte.
Mam wątpliwości czy faktycznie Tybald chce kupić jeden z krawatów jakie nosi w serialu Mads Mikkelsen,a jeśli myśli o tym poważnie,to niech zacznie grać w lotto,może kiedyś?
Ogólnie rzecz biorąc śmieszą mnie tego typu pytania.
A wiecie może w którym salonie Kuba Wojewódzki kupił Lamborghini Aventador, bo mój Pontiac Solstice Coupe już mi się znudził :):):)

użytkownik usunięty
Artur7335

Może w Polsce trzeba obrabować bank, żeby kupić kilka markowych ubrań, ale w USA to już nie będzie konieczne. Wypadnie taniej niż kupując u nas choćby przeciętną Vistulę...

ocenił(a) serial na 9

Może nie trzeba obrabować banku, ale produkty markowe w eleganckim stylu, bo nie mówię o sportowych typu Adidas,Puma itp, są cholernie drogie, chyba nawet taniej wyjdzie zamawiać nawet z USA i z przesyłką będzie taniej, kilka razy już tak zamawiałem i w zależności od produktu wychodziło około 20% taniej wraz z przesyłką.

ocenił(a) serial na 10
Artur7335

I czy to znaczy, że nie można się dowiedzieć, gdzie dany przedmiot został zakupiony? Nawet dla zaspokojenia własnej ciekawości, ale chyba to polactwo Ci tak w głowie siedzi, że nie pozwalasz nikomu myśleć inaczej niż Ty, bo zaraz oskarżasz o bycie pretensjonalnym, o pytania górnolotne, nadęte. Chłopie, komunizm rzekomo skończył się na 1989r, ale widzę, że tacy jak Ty dalej trzymają fason.

ocenił(a) serial na 9
jakthund

A jak u Ciebie z komuną że zabraniasz mi mieć własne zdanie iż pytanie jest górnolotne? Tak trzymam fason bo nie jestem taki jak Ty, każdy na tym forum jest inny i cieszy mnie to bardzo!
Skończyłem, bez odzewu.

ocenił(a) serial na 10
Artur7335

Ze skrajności w skrajność

ocenił(a) serial na 7
Artur7335

Bez sensu porównanie.
Ubrania w tym serialu są wysmakowane i mają klasę, doceniono to na świecie. Jeśli choć jeden facet zmieni nieco swój gust patrząc na to, jak ubiera się tu Mads - tylko się cieszyć należy.

ocenił(a) serial na 7
Nolan86

Zapewne nie tej klasy, ale w podobne wzory na pewno się coś znajdzie. Hanni najbardziej lubi motyw tzw. "Paisley", więc po tym haśle warto szukać ;)

Artur7335

Eeee tam, kto by się chciał czesać na ulizanego Plastusia :)

ocenił(a) serial na 7
Artur7335

Talib zdrowego rozsądku. Skoro Cię śmieszą takie pytania i uważasz je za ,,pretensjonalne", to daruj i nie wchodź. Poza tym, jak pakujesz się z takimi tekstami i słowami na temat. gdzie chcesz kogoś zjechać, to zadbaj o własny styl i naucz się następującego wyrazu: emfatyczny.
Nie: amfatyczny.

ocenił(a) serial na 9
laxman

No jasne ,narobiło się pomyliłem "e" z "a",jeśli ktoś zna słowo to będzie wiedział o co chodzi i dlaczego mam nie wyrażać swojej opini nawet negatywnej,to jest forum i jeśli trzeba poklepię po plecach i przybije piatkę,a jeśli nie to mogę zanegować coś co moim zdaniem tego wymaga,to nie jest zjechanie kogoś,tylko wyrażenie opini z mojego punktu widzenia.
Nie zmieszałem nikogo z błotem i nie obraziłem,nie mam tego w zwyczaju, nikt nie zabroni mi wyrażać swoich opini i negatywnych i pozytywnych.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
Artur7335

Nie skrytykowałeś czyjejś opinii ani nie wniosłeś konstruktywnej opozycji - ten wątek tego po prostu nie potrzebuje. Zamiast tego przyczepiłeś się do czyjejś wrażliwości, gustu i zafascynowania serialem - zaatakowałeś osobę. Nie znoszę czegoś takiego i walczę z tym.

ocenił(a) serial na 8
Tybald

Tutaj znajdziesz wskazówki odnośnie ubioru, może na coś się przyda.
http://www.esquire.co.uk/culture/film-tv/3899/hannibals-style-mads-mikkelsen/

ocenił(a) serial na 7
onebadsoul

Padło proste pytanie
Odpowiedzi nie udzielił nikt
Brawo polaczki!

http://www.exclusivemensneckties.com/mens_floral_silk_tie_shop_designer.html
Sam podziwiałem jego krawaty i garniaki. Jeżeli ma się choć odrobinę gustu to jest się ciekawym gdzie robią takie rzeczy i za ile.

ocenił(a) serial na 7
Nashael

Dokładnie. Choć sam nie pomogłem, to przynajmniej stanąłem w obronie autora tematu. Talib Artur7335 się przyczepił.

ocenił(a) serial na 9
laxman

laxman ,nie mam w nicku Talib wiec mnie nie obrażaj bo to jest strasznie dziecinne,a może właśnie jesteś dzieciakiem?

ocenił(a) serial na 7
Artur7335

Widzisz, jak łatwo obrazić? Tak więc sam uważaj, jak się odnosisz się od innych. Przepraszam, jeśli to słowo - a także cały zarzut - było zbyt mocne, po prostu chciałem tę kwestię wyjaśnić i naświetlić.

ocenił(a) serial na 9
laxman

Ja nikogo nie obraziłem, tylko skrytykowałem a to jest wielka różnica odnoszę się do innych kulturalnie,bez wyzwisk, więc może Ty ważaj zaczym kogoś obrazisz bo zgłosić nadużycie do administracji jest bardzo łatwo.

Artur7335

Skrytykowałeś? Żałosnym "żartem" o Kubie Wojewódzkim? To jest krytyka w twoim wydaniu? Pogratulować.
Jeśli pytanie autora było pretensjonalne, to twój komentarz był co najmniej szerokim spektrum kompensacji :)
Chłopak nie zapytał o to, czy ktoś mu taki krawat sprezentuje, nie wspomniał też, że planuje go kupić. Nie wydaje ci się więc, że twoje wnioski sięgają za daleko i że nieco się zagalopowałeś?
P.S. Jeśli uważasz, że trzeba grać w lotto, żeby móc pozwolić sobie na krawat za 69$... no cóż... pzdr ;)

ocenił(a) serial na 8
Tybald

Może to być firma Brioni.

ocenił(a) serial na 7
kamagiselle

PRzecież podałem linka

George Neale...

ocenił(a) serial na 7
Tybald

Może tu coś znajdziesz :)
http://allegro.pl/listing/listing.php?string=krawat+paisley