Dwa pytania,
Dlaczego telefon z biura jakiejś firmy do domu jest "untraceable" ?
Jak jakaś dziennikarka może sobie tak zwyczajnie wpaść do osoby w zakładzie psychiatrycznym ?
Oglądałem 2 odcinki i jestem w trakcie trzeciego ale na te dość istotne dla fabuły pytania nie potrafię sobie odpowiedzieć.
Liczę na jakieś konstruktywne wytłumaczenie, chyba że nie ma takiego :)
moim zdaniem nie ma. Cały serial jest dość dziurawy jeżeli chodzi o tego typu sprawy i polecam sie uzbroić w cierpliwość i puszczać płazem takie rzeczy, inaczej serial będzie dość niekomfortowy w oglądaniu.
Te seriale z XXI w., które w założeniu mają być skomplikowane w budowie a poprzez to wzbudzać ciekawość widza bardzo, jak to ująłeś, niekomfortowo się ogląda, gdy dostrzega się takie oczywistości. To nie jest przecież błąd w kolorze koszuli w poszczególnych ujęciach tylko wyrwa na fundamencie fabuły, przez to od razu moja ocena wędruje w dół.
Chyba powinieneś dostać nagrodę na 64736874326 temat na ten temat xD Ten serial tak ma. No co zrobisz, jak nic nie zrobisz xD
Kurde a chciałem być 64736874327 :(
A na poważnie to jak włączyłem forum to nie wyświetlił mi się żaden podobny, gdzie mógłbym wypisać swoje żale, więc dałem nowy, ale pewnie tam głębiej jest ich mnóstwo
Nie wiadomo. Reżyser nie miał o tym zielonego pojęcia. Aparat to na sto procent tomograf General Electric Lightspeed, a odgłosy i wyniki były podstawione z MRI. Sam Will i lekarze używają w rozmowie słowa "scans" czyli "obrazy" co uniwersalnie może się odnosić zarówno do TK jak i MRI. Pomieszanie z poplątaniem.