PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87294
6,8 25 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

Takie pytanie mam

ocenił(a) serial na 10

Hannibal zabił tą Abigail?

ocenił(a) serial na 10
Replikant1

Nie, nie zabił jej.

ocenił(a) serial na 10
saa

To co z nią zrobił?

ocenił(a) serial na 10
Replikant1

Nie psuj sobie serialu ;) Nie tylko dr Lecter kroczy Ścieżką Ciemności.

ocenił(a) serial na 10
saa

Chce se zpsuść serial gadaj xD

ocenił(a) serial na 10
Replikant1

Zabił. Niestety "musiał". Potem nakarmił Willa jej uchem.

ocenił(a) serial na 10
jocisko

Will gadał że ucho Abigali zostało odcięte jak żyła

ocenił(a) serial na 10
Replikant1

Ale był też charakterystyczny odprysk z tętnicy szyjnej. Zresztą odciął ucho, zabił i tyle. Kwestia kolejności.

ocenił(a) serial na 8
jocisko

Wydaje mi się, że zabił i zjadł ją razem z dr Scully. Chwilę po zabójstwie wpadła do niego na uroczą kolacyjkę.

ocenił(a) serial na 10
Dziubla

od do niej

ocenił(a) serial na 8
jocisko

Masz rację. Ale wędzonkę własną przytargał :). Z kontrowersyjnej, nieletniej cielęcinki.

ocenił(a) serial na 10
Dziubla

Ostatnio miałam rozkminę, że on przecież musi co jakiś czas udać się do mięsnego lub zamówić dostawę dla domu w ramach przykrywki. :)

jocisko

Nie no, przecież czasem on chyba je jakieś bardziej "pospolite" mięsko. W ramach zróżnicowania. Lubię schabowe, ale jadam też kurczaki, tak sam on, czasem na pewno rezygnuje z ludziny. Ileż można jeść jedno i to samo, choćby nie wiem jak się lubiło :P

ocenił(a) serial na 10
TorZireael

Moim zdaniem on je tylko ludzinę. Po co mu te haki w piwnicy? Obrabia sobie króliki, przechowuje itd.. Ma tylko kilka szyneczek na pokaz w lodówce xD

jocisko

A ja mam nieodparte wrażenie, że czasem królik jest naprawdę królikiem :D Mówię Ci, znudziłoby mu się, on lubi różnorodność.

ocenił(a) serial na 8
TorZireael

Też mi się tak wydaje. Przychodzi mi na myśl rosołek, który zaniósł choremu Wilusiowi - pomijając super przyprawy i składniki z kosmosu zakładam, że był tam kurczak, nie żeberko z sąsiadki :).

ocenił(a) serial na 4
jocisko

Książkowy Hannibal nie jadł w kółko "ludziny" - gustował w truflach i innych luksusowych i wyszukanych potrawach. W seriali zdecydowanie przesadzili z jego kanibalizmem.

ocenił(a) serial na 8
jocisko

Pewnie tak jest. Tylko pytanie, czy wędzonka była z Abi? Aluzje co do kontrowersyjności potrawy i delikatności młodego mięsa były bardzo dosadne...