Hannibal

2013 - 2015
7,9 88 tys. ocen
7,9 10 1 87686
7,0 19 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

nie rozumiem oceny

ocenił(a) serial na 6

Serial slaby. Sama postac tytulowa swietna i to w zasadzie jeden z niewielu plusow... morderstwa
tez sa efektowne i to by bylo a tyle. O ile Hannibal jest postacia ciekawa, to glowny bohater jest
zupelna pomylka... i jeszcze te idiotyczne metaforyczne wstawki... Obejrzalam kilka poczatkowych
odcinkow, ale juz sie nie bede sie meczyc, bo "moze sie rozkreci", Nie polecam...

ocenił(a) serial na 10
kingakat

z ciekawości spojrzałem jak oceniasz seriale, zostań przy bajkach :)

ocenił(a) serial na 6
James1234

Wybacz, ale ten serial jest słaby. Fabuła rozciągnięta, ch*j wie, o co chodzi, główny bohater to wkurzająca pierdoła. Poboczne wątki są spoko i gdyby skupić się na tytułowym bohaterze mogłoby coś z tego być. A tak- wyszła tandeta. A przecież "Milczenie owiec" było tak zajebistym filmem... Szkoda, bo liczyłam, że to będzie coś...
A jak chcesz obejrzeć naprawdę dobry serial, to polecam "Fargo"- świetnie rozplanowany w czasie, świetne aktorstwo, a kadry- coś pięknego.O tym obrazie można powiedzieć "arcydzieło", bo pod każdym względem jest świetnie dopracowany.

PS. Fakt, że zdarza mi się obejrzeć bajkę i stwierdzić, że była fajna (jak na bajkę) o niczym nie świadczy. Lubię czasem obejrzeć głupotkę. ;) A fanką "ambitnych" filmów w stylu Almodovara nigdy nie polubię (i żeby było jasne- nie porównuję tego serialu do Almodovara, bo porównanie takie byłoby zdecydowanie nie na miejscu).

Pozdrawiam ;)