PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87210
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

ulubione sceny...

ocenił(a) serial na 10

u mnie wiedzie prym motyw w którym zespół crawforda opowiada jak morderca z ofiary wyciąga tylko jelita a zaraz potem ukazane jest jak Hannibal robi kiełbasy na ucztę...

ocenił(a) serial na 10
remco

Ja uwielbiam wszystkie sceny, w których Hannibal gotuje.

zuza_k

Ja też ^^

użytkownik usunięty
zuza_k

Dokładnie. Mi najbardziej podobały się płatki kwiatu róży ułożone z cieniutkich płatków mięsa, z dodatkiem,wydaje mi sie, żurawiny.

ocenił(a) serial na 8
zuza_k

Gotuje i niewinnie podsumowuje słowami: "Before we begin, I must warn you... nothing here is vegetarian." ;)

użytkownik usunięty
remco

Mam takie pytanko względem owego serialu czy Laurence fishburn Gra w tym serialku jakąś jedną z głównych ról czy to jakieś epizodyczne wystąpienie ?Dziękuje za odp jeśli zginie w którymś odcinku to nie pisz :) o ile nie jest to pierwszym lub drugim :)

Gra jedną z głównych ról i jest go w serialu naprawdę dużo. W żadnym wypadku nie jest to rola epizodyczna.

użytkownik usunięty
Pani_Zima_1989

Wielkie dzięki więc mogę zacząć oglądać owy serial bo jestem ciekaw jego występów w serialu :)

ocenił(a) serial na 10

śmiało zaczynaj, jego rola jest ciekawa.

ocenił(a) serial na 9
remco

Dobra scena była jak Hannibal razem z Jackiem jedli kolacje i tam mówią na temat dania: Jack powiedział coś w stylu zwierzyna za wolno uciekała. Hannibal się uśmiechnął i nagle krótki fragment jak ktoś lasem ucieka kulejąc a Hannibal za nim :)))

Zuber12

To był królik.
Jack: Powinien kicać szybciej
Hannibal: Yeah...(śmiech), powinien...i scena faceta uciekającego w lesie.
Scena rozbawia mnie za każdym razem jak ją oglądam, chociaż pewnie nie powinna...hahaha:)

ocenił(a) serial na 9
siema_filmaniak

Noo tak ;) ale fakt scena wywołuje jakiś "banan" na twarzy hehehe ;)))

ocenił(a) serial na 10
remco

Ja najbardziej lubię sceny jak Hannibal przytula Abigail albo jak rozmawia z Alaną i w owej rozmowie stwierdzają że szkoda że nie mieli romansu :)

ocenił(a) serial na 10
Pioggia

Mój człowiek xD

ocenił(a) serial na 10
jocisko

podobno Hannibal będzie miał romans w 2 sezonie ^^ już się nie mogę doczekać :)

ocenił(a) serial na 10
Pioggia

Mój człowiek :*

ocenił(a) serial na 10
Pioggia

http://mads-mikkelsen.net/gallery/albums/television/hannibal/season2/promo/norma l_020.jpg

ocenił(a) serial na 10
Pioggia

Aczkolwiek z Abigail hmm bo ja wiem, to przecież było wiadomo, że on ją zje.

jocisko

Przecież to Will ją zjadł :p

ocenił(a) serial na 10
remco

Rozmowa Hannibala z Freddie w 1x02... On trzyma ręce w kieszeni, czy jestem ślepa????

ocenił(a) serial na 10
remco

Moja kolejna ulubiona scena jest w 7 odcinku jak Hannibal jest na tym hmmm,,,, występie? Ta aria jest cudowna *,* wie ktoś może jak się nazywa ta śpiewaczka?

ocenił(a) serial na 9
Pioggia

Emily Klassen.

ocenił(a) serial na 10
SignoreMichavelli

Dziękuję :)

ocenił(a) serial na 10
remco

A dla mnie pierwsza scena walki w 1 sezonie, taki dostojny Hannibal a tu mistrz rodem z filmu karate

zuzianna88

W 2 sezonie:). Tak, scena jest bardzo dobra. Najbardziej podoba mi się jak Hanni skacze przez stół oraz w końcówce Jego ruch dźgający Jacka w szyję i odrzuca Jego krawat - ta ostatnia strasznie mnie kręci:)!

ocenił(a) serial na 10
siema_filmaniak

No strasznie do jarania jest tam ;)

ocenił(a) serial na 10
jocisko

już się nie mogę doczekać tego odcinka w którym wreszcie będzie rozwinięty ten wątek:)

ocenił(a) serial na 10
remco

Płacz Hannibala za Abigail. Nawet nie umiem go opisać.

ocenił(a) serial na 10
jocisko

Ile ma być sezonów?

remco

http://psychoanalyzeme.tumblr.com/post/83311638799/im-a-cannibal-and-what-is-thi s
z 08x2 plus owieczka oczywiście: http://24.media.tumblr.com/5562368bfcda686ac694c756a3cf3eb9/tumblr_n4bzdv49dm1sa cmxbo1_500.gif

ocenił(a) serial na 10
Moongirl

Scena, gdy karmi pieski Willa tez taka owieczkowa...

jocisko

On lubi zwierzęta bardziej od ludzi :)

remco

walka z Jackiem i scena z 8 odc. sez.2, gdy koleś wychodzi z wnętrza konia, na co Hanni mowi coś w stylu "might want to crawl back in there", odsuwa się a za nim Will z bronią :D

ocenił(a) serial na 8
remco

lubię kiedy gotuje i ten jego uśmieszek kiedy sobie myśli z kogo to jest np. jak z nerki Katz zrobił sobie mielonego kotlecika i kiedy zabierał się do jedzenie ten uśmiech :)

ocenił(a) serial na 9
remco

Scena w której Will w swojej wizji gra na ludzkiej wiolonczeli, ten dźwięk... ciarki mnie przechodzą za każdym razem jak to oglądam D: