PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10025279}

Harry i Meghan

Harry & Meghan
2022
5,7 5,3 tys. ocen
5,7 10 1 5311
3,3 3 krytyków
Harry i Meghan
powrót do forum serialu Harry i Meghan

Biedne książątka

użytkownik usunięty

Film ma za zadanie wmówić biedakom że życie księcia i księżniczki zyjących za kasę podatników jest pełne bólu, smutku i nieszczęć. Tak wiec biedne kasjerki z marketów i urzędniczki gmin możecie marzyć że spotkacie księcia, więc nie narzekajcie na swój los, marne pieniądze, a nuż kiedyś .... Ale ja takich bzdetow nie kupuje.

bo jestes biedny i nie wiesz niczego o tych, ktorzy sa bogaci. nie masz wgladu domich emocji i uczuc... i nawet nie jestes w stanie zastanowic sie jakbys sie czlowieku zachowal na ich miejscu.

diepole

Otóż to! Niektórzy nie zdają sobie z tego sprawy.
Nie wiem, może to kwestia braku wyobraźni...

To są ludzie tacy jak i my. Też mają swoje problemy, swoje zmartwienia, też doświadczają cierpienia i bólu. Pieniądze nie są wyznacznikiem szczęścia. A dokument jedynie przybliża ich bardziej ludzką stronę. Odziera z tego mitu figur bez emocji i pokazuje ich takich jakimi są - z całym swoim człowieczeństwem.

xobevil

dokladnie.

Ty tak serio?
Sama mam mieszane uczucia wobec nich. Ani ich lubię ani nie lubię, a serial oglądam ze zwykłej ciekawości. Ale Twój tok rozumowania jest niedorzeczny. Masz świadomość, że ludzie znani na całym świecie, którzy mają kupę hajsu też miewają problemy? I też miewają ciężkie życie! Jasne, te problemy są inne niż "biedaka", ale to wcale nie oznacza, że są mniejsze. Strasznie płytkie myślenie...

Lilly_1989

Moze i plytkie ale majac pieniadze,duzo pieniedzy mozesz wiekszosc z nich rozwiazac oczywiscie majac glowe na karku.Nie nadarmo jest przyslowie ze biednemu zawsze wiatr w oczy.Ciekawostka,Megan ma fatalaszki na kwote niebagatela 400 tys zl