PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=209693}
6,3 227  ocen
6,3 10 1 227
Haru wo Daite Ita
powrót do forum serialu Haru wo Daite Ita

Manga

ocenił(a) serial na 7

Obejrzalam OVA i narawde mnie zbytnio nie zaciekawilo... ale pewnego dnia gdy naszla mnie nuda zerknelam na mange i wciagnela mnie niesamowicie :P jest w mniej duzo chumoru i pare spraw ktore naklaniaja do przemyslen... po mandze odrazu inaczej spojrzalam na ta serie :)

ocenił(a) serial na 10
zmora3

Jestem właśnie w trakcie czytania mangii, po obejrzeniu OVA... Manga jest zdecydowanie lepsza! Gorąco ją polecam. A co do OVA to też w sumie fajna... ;)

ocenił(a) serial na 7
zmora3

Obejrzałam tę ovę jakiś czas temu,ale dopiero po Twoim komentarzu wzięłam się za mangę. Mam dokładnie takie same odczucia. Ta seria dużo zyskuje jeśli zna się całą historię. Robi się z tego taki telenowelowy tasiemiec pełen namiętności, ale i prawdziwej miłości z problemami dnia codziennego. OVA w sumie jest bardzo wierna pierwszym rozdziałom, chociaż wybór scen jest trochę przypadkowy. Szkoda, że nie zrobiono z tego materiału jakiegoś porządnego serialu na, powiedzmy, 50 odcinków ^^

Przy okazji także Fuyu no Semi nabiera swoistego kolorytu. Można się na koniec pocieszyć, że chłopaki zaraz wstaną ze śniegu i bzykną się przy komiku ;pp