hej, mam pytanie... czy Haven dostal 3 sezon czy to już koniec serialu ? ? :<
Na święta zapowiedziany jest odcinek specjalny pt. "Silent Night", który nie będzie miał nic wspólnego z głównym wątkiem serialu (jeszcze finału nie oglądałem, więc nie wiem co się stało, a nie zamierzam spoilerów czytać ;D).
Więc jeśli coś się stało z którymś z głównych bohaterów, to się nie martwcie, bo w święta powrócą jakby się nic nie stało ;)
Sądzę, że trzeci sezon będzie, bo oglądalność drugie sezonu była dobra. Stacja SyFy anulowałaby serial gdyby miał oglądalność mniejszą niż 1mln. Dodatkowo serial Alphas ma mniejszą ilość widzów niż Haven a zamówienie dostał, więc don't worry ;)
widzialem 12 odcinek i stwierdzam ze napewno sie tak to nie skonczy, zbyt urwany motyw :) wiec czekamy na nowy sezon :)
no niby tak, urwany motyw mega, ale nigdzie w necie nie ma wzmianki nawet o nowym sezonie.. a zawsze jest wiadome to przed ost odcinkiem... :<
12 odcinek nie był ostatnim
2 sezon ma mieć 13 odcinków więc jeszcze mają czas na poinformowanie.
taa.. zmniejszyli do 12. dlatego ciekawi mnie czy juz skonczyli calkowicie serial czy bedzie jednak sezon 3...
No ja mam nadzieję, że będzie sezon 3. Dawno mnie tak nic nie wciągnęło jak to.
Skoro nie będzie 13 to znaczy ,że będzie 3 sezon bo 13 zakończyłby całą historię np. tym ,że Audrey zaginęła na kolejne 27 lat i na tym by się skończyło a tak to mamy nadzieję ;D Dobrą nadzieję
ja mam nadzieje, że będzie 3 sezon.
to, że nie skończyli historii nie świadczy, że bedzie 3 sezon. czasami stacje TV z różnych powodów nie kontynuują seriali.
Ale ten ma dobrą oglądalność, im chodzi o kasę... 3 sezon = wszyscy zadowoleni, czegóż chcieć więcej?
nie każdy jest zadowolony... na wielu forach o serialach użytkownicy wypowiadają się na temat serialu raczej nieprzychylnie... więc nie wiadomo ile jest za, a ile przeciw... tak wiec pozostaje nam tylko czekać :(
Ale przecież o pierwszym sezonie też gadali niezbyt dobrze a był 2 sezon. Pdejrzewam, że jeśli nie będzie 3 sezonu to twórcy zawsze mogą zrobić jak np twórcy Happy Town i wyemitują rozwiązanie w internecie. Albo dodadzą dodatkowe odcinki na wydaniu DVD
Jeżeli zakończą sezon teraz, bez wyjaśnień, bez niczego to nie będzie pierwszy serial z którym tak zrobili..
Oni są do tego zdolni... A spoilery nie bardzo mnie interesują, wolę obejrzeć zakończenie