PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542743}

Haven

2010 - 2015
7,2 5,9 tys. ocen
7,2 10 1 5867
Haven
powrót do forum serialu Haven

THE END ?

ocenił(a) serial na 8

hej, mam pytanie... czy Haven dostal 3 sezon czy to już koniec serialu ? ? :<

ocenił(a) serial na 6
Carmen_18

Na święta zapowiedziany jest odcinek specjalny pt. "Silent Night", który nie będzie miał nic wspólnego z głównym wątkiem serialu (jeszcze finału nie oglądałem, więc nie wiem co się stało, a nie zamierzam spoilerów czytać ;D).

Więc jeśli coś się stało z którymś z głównych bohaterów, to się nie martwcie, bo w święta powrócą jakby się nic nie stało ;)

Sądzę, że trzeci sezon będzie, bo oglądalność drugie sezonu była dobra. Stacja SyFy anulowałaby serial gdyby miał oglądalność mniejszą niż 1mln. Dodatkowo serial Alphas ma mniejszą ilość widzów niż Haven a zamówienie dostał, więc don't worry ;)

użytkownik usunięty
jaroslaw1922

Dziękujemy za nadzieję :P

ocenił(a) serial na 8

widzialem 12 odcinek i stwierdzam ze napewno sie tak to nie skonczy, zbyt urwany motyw :) wiec czekamy na nowy sezon :)

ocenił(a) serial na 8
wilczek28

no niby tak, urwany motyw mega, ale nigdzie w necie nie ma wzmianki nawet o nowym sezonie.. a zawsze jest wiadome to przed ost odcinkiem... :<

ocenił(a) serial na 8
Carmen_18

12 odcinek nie był ostatnim

2 sezon ma mieć 13 odcinków więc jeszcze mają czas na poinformowanie.

ocenił(a) serial na 10
GREGPOLI

Ponoć jednak 12 tylko odcinków :(

ocenił(a) serial na 8
GREGPOLI

taa.. zmniejszyli do 12. dlatego ciekawi mnie czy juz skonczyli calkowicie serial czy bedzie jednak sezon 3...

ocenił(a) serial na 10
Carmen_18

No ja mam nadzieję, że będzie sezon 3. Dawno mnie tak nic nie wciągnęło jak to.

użytkownik usunięty
Carmen_18

Skoro nie będzie 13 to znaczy ,że będzie 3 sezon bo 13 zakończyłby całą historię np. tym ,że Audrey zaginęła na kolejne 27 lat i na tym by się skończyło a tak to mamy nadzieję ;D Dobrą nadzieję

ocenił(a) serial na 8

ja mam nadzieje, że będzie 3 sezon.
to, że nie skończyli historii nie świadczy, że bedzie 3 sezon. czasami stacje TV z różnych powodów nie kontynuują seriali.

użytkownik usunięty
GREGPOLI

Ale ten ma dobrą oglądalność, im chodzi o kasę... 3 sezon = wszyscy zadowoleni, czegóż chcieć więcej?

ocenił(a) serial na 8

nie każdy jest zadowolony... na wielu forach o serialach użytkownicy wypowiadają się na temat serialu raczej nieprzychylnie... więc nie wiadomo ile jest za, a ile przeciw... tak wiec pozostaje nam tylko czekać :(

użytkownik usunięty
Carmen_18

To ,że na internecie gadają gupoty to nie znaczy ,że oglądalność była mała -.-

Carmen_18

Ale przecież o pierwszym sezonie też gadali niezbyt dobrze a był 2 sezon. Pdejrzewam, że jeśli nie będzie 3 sezonu to twórcy zawsze mogą zrobić jak np twórcy Happy Town i wyemitują rozwiązanie w internecie. Albo dodadzą dodatkowe odcinki na wydaniu DVD

użytkownik usunięty
Carmen_18

Jeżeli zakończą sezon teraz, bez wyjaśnień, bez niczego to nie będzie pierwszy serial z którym tak zrobili..
Oni są do tego zdolni... A spoilery nie bardzo mnie interesują, wolę obejrzeć zakończenie

Carmen_18

Najprawdopodobniej koniec ,sami aktorzy w wywiadach są zdezorientowani i do tego została sprzedana na aukcji łódź Duka.