PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568529}

Hawaii 5.0

Hawaii Five-0
2010 - 2020
7,6 7,2 tys. ocen
7,6 10 1 7165
Hawaii 5.0
powrót do forum serialu Hawaii 5.0
ocenił(a) serial na 10
wormsik

Ponoć Alex O'Loughlin jest uzależniony od leków wybiera się na leczenie i robi sobie przerwę od Hawaii Five O. Widać po nim jak zmizerniał na twarzy. Szkoda, że na odcinki trzeba będzie tyle czekać no ale zdrowie jest ważniejsze niż serial.

ocenił(a) serial na 10
figureout

Po kontuzji ramienia brał leki przeciwbólowe i się uzależnił biedak... ;(.

ocenił(a) serial na 7
figureout

Na szczęście do końca sezonu pozostało jeszcze 3 odcinki, a potem rzeczywiście długa przerwa i 3 sezon.
Mam nadzieję, że Alex zdrowieje, i że wszystko idzie zgodnie z planem, pewnie za niedługo zakończy odwyk, i kto wie może pojawi się w ostatnich dwóch odcinkach, ale z drugiej strony, chyba lepiej by było gdyby w pełni wrócił do formy, bo w końcu zdrowie jest najważniejsze.

ocenił(a) serial na 8
szpilkaDC

z tego co wyczytałam Alexa miło nie być z 20 odc drugiego sezonu potem miała być krótka przerwa w kręceniu no i ostatnie 3 odc w których Alex być może wystąpi ( finał 2 sezonu-14 maja podobno) no a trzeci sezon na jesień czyli wszystko na razie w normie...

ocenił(a) serial na 7
wolvi24

Dokładnie finał będzie 14 maja a 22 odcinek, zostanie wyemitowany 7 maja. Prawdopodobnie Alex pojawi się nawet w 20 odcinku, ale podejrzewam, że na krótko. 21 odcinek to crossover z NCIS LA część 1 tylko,że w tym odcinku zamiast Alex'a zobaczymy Daniela. Z jednej strony szkoda, że nie mógł być w Los Angeles(naprawdę czekałam na ten crossover :( ), ale z drugiej strony myślę,że
Daniel wykonał świetną pracę, i zobaczymy również świetną relację tym razem Chin - Danno, no cóż czasami tak bywa. Mimo wszystko nadal wierzę w to, że będzie to świetny odcinek.

ocenił(a) serial na 8
szpilkaDC

kurcze nie wiedziałam o tym 21 odcinku zapowiada się ciekawie nie mogę się doczekać...:-D

ocenił(a) serial na 7
wolvi24

zapowiadają się ekscytujące wiem, że teraz kręcą odcinek na Hawajach, który będzie pokazany jako pierwsza część dokładnie 2x21 part 1, akacja rozpocznie się na Hawajach i zostanie ten odcinek jak wiadomo wyemitowany w poniedziałek a druga część, która została już nakręcona w LA , będzie wyemitowany we wtorek, i to właśnie w Los Angeles zakończy się akcja, to będzie odcinek 3x21 part 2. Już wiemy, że na pewno Alex nie zagrał w odcinku w LA, , i nie wiem czy pojawi się w 1 części na Hawajach, : ( zobaczymy ponoć ma wrócić w pierwszym tygodniu kwietnia. pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
wolvi24

aha i Wo Fat wraca w 22 odcinku ;)

ocenił(a) serial na 8
szpilkaDC

http://www.tvguide.com/News/Hawaii-Five0-Alex-OLoughlin-1045447.aspx?rss=breakin gnews

ocenił(a) serial na 7
wolvi24

Dzięki wolvi24, dobre wieści, : ) myślę, że dość dobrze rozwiązali powód nie obecności Steve'a.

ocenił(a) serial na 8
szpilkaDC

Też tak myśle wszystko dobrze rozplanowali i nieobecność Alexa nie będzie tak mocno odczuwalna...