PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568529}

Hawaii 5.0

Hawaii Five-0
2010 - 2020
7,6 7,2 tys. ocen
7,6 10 1 7159
Hawaii 5.0
powrót do forum serialu Hawaii 5.0

Hawaii Five-0 ponownie odda hołd oryginalnej serii, robiąc restart popularnego odcinka ukochanego serialu, który był emitowany więcej niż 39 lat temu. Odcinek zatytułowany "Hookman" będzie oparty ściśle na epizodzie, o tej samej nazwie, co w oryginale, który otrzymał nawet Emmy!

"Hookman", który w oryginalnej wersji emitowany był w szóstym sezonie (oryginalna data, 11 września 1973), skupiał na mężczyźnie po podwójnej amputacji, który chciał pomścić utratę rąk zabijając policjantów odpowiedzialnych za to, łącznie z McGarrettem. W nowej wersji, ojciec McGarretta był jednym z oficerów odpowiedzialnych za jego okaleczanie. W nowej wersji Peter Weller ("RoboCop") wcieli się główny czarny charakter, a w oryginale w przestępcę zagrał Jay J. Armes. Lokalizacje, które zostały użyte w oryginalne zostaną użyte również teraz.

Tu macie trailer tego odcinka z oryginału:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0wg3uMBnehQ

.. Szczerze zapowiada się świetnie. Prawdopodobnie dlatego aktor wcielający się w ojca Steva był na Hawajach, wiec pewnie pokażą nam jakieś retrospekcje związane z nim. Do tego aktor z legendarnego Robocopa. Po trailerze z dawnej wersji ten odcinek zapowiada się naprawdę świetnie. W ogóle druga cześć sezonu zapowiada się obiecująco, odcinek z Delano, Hookman, odcinek przed pilotem z retrospekcjami ze Stevem. Czekam!

ocenił(a) serial na 10
smolek91

szkoda bo już pojawiły się odcinki 12,13,14 a napisów niema ...

ocenił(a) serial na 10
ewciaa720

Ja straciłem cierpliwość i pooglądałem z angielskimi napisami..

ocenił(a) serial na 10
smolek91

z innymi serialami nowymi to dają po dwóch dniach napisy a z Hawaii Five-0 to strasznie długo sie czeka a juz trzy nowe odcinki pojawiły sie ...i to czekanie

ocenił(a) serial na 7
ewciaa720

Zapominacie, że to całodniowa prawie robota i na dodatek za darmo. ;)

ocenił(a) serial na 10
boskapienkowska

ale do innych seriali napisy są juz po dwóch dniach

ocenił(a) serial na 7
ewciaa720

Zależy od tłumacza. Teraz to w ogóle większość napisów ma opóźnienia. Sesja. :D

ocenił(a) serial na 10
boskapienkowska

dokładnie

ewciaa720

wiecie czy będzie 4 sezon?

ocenił(a) serial na 8
smolek91

nie podobał mi się ten odcinek, tzn nie był zły ale te widzenie ojca i innych poległych policjantów było beznadziejne

ocenił(a) serial na 10
galadriela

który konkretnie odcinek ?

ocenił(a) serial na 8
ewciaa720

3x15 :D

ocenił(a) serial na 10
galadriela

a to nie widziałam jeszcze jestem dopiero po 14 odcinku