PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568529}

Hawaii 5.0

Hawaii Five-0
2010 - 2020
7,6 7,2 tys. ocen
7,6 10 1 7155
Hawaii 5.0
powrót do forum serialu Hawaii 5.0

Świetny znowu odcinek. Dużo humoru, Max wymiata znowu, Danny i Steve znowu się kłócący. :) Lori świetnie wyglądała na przykrywce. I te włosy w stylu Grease. ;) Dobra akcja Chin & Kono & Kamekona. Fabuła odcinka fajna nawet, ale tak jak przypuszczałem, to doktorek był winny. Kono świetny strzał. Zabiła kolesia, bo nie zrozumiałem? Daję notę 9/10. Aby tak dalej.

I taka prośba jest dyskusja o odcinku 9, więc nie spoilerujcie na temat czegoś innego. Tylko piszcie o tym odcinku. :)

ocenił(a) serial na 7
smolek00

To prawda odcinek był naprawdę niesamowity, muszę przyznać że pierwszy raz od odcinka 2x 02 kiedy pojawiła się Lori naprawdę ja polubiłam w ostatniej scenie kiedy wyglądała no właśnie jak Grease mile mnie zaskoczyła, wreszcie mogę powiedzieć, że należy do zespołu. Scena w domu Steve'a i niemogący spać przez uderzające fale Danno przy okazji niedający też spać przyjacielowi, po prostu wspaniała :) i w ogóle Steven naprawdę troszczy się o partnera dając mu słuchawki, zresztą jeżeli jest Cararguments to może teraz czas na Homearguments czy coś w tym stylu :). Max obrażony na chłopaków to było przedziwne ale zabawne, Max i Lori w tym odcinku super, nieźle razem wyglądali, poza tym Chin, Kono, Kamekona, co mogę powiedzieć, więcej takiej współpracy. Ogólnie odcinek bardzo bardzo dobry ja dałam 9/10 :) Teraz, nie mogę się już doczekać odcinka 10, a zapowiada się ostro i wybuchowo. :)