Bardzo szybka i dynamiczna akcja,doborowa obsada piekne krajobrazy i nie tylko czego wiecej chciec na takie ponure pogody jak teraz.
Bardzo dobre kino jak na te marne czasy pozdrawiam....
Mi też ten serial się strasznie podoba :) piękne krajobrazy, super fabuła no i humor jest świetny :)
Ma dobrą oglądalność więc 2 sezon będzie jak nic :)
Ja też go bardzo lubię. I chociaż znudziły mnie już te wszystkie "CSI-o podobne" seriale i może tematyka H5-O na pierwszy rzut oka jest podobna, to przynajmniej tu wiele rzeczy jest traktowanych z przymrużeniem oka, a rozmowy m-dzy McGarettem, a Danno są cudowne. Plus piękne krajobrazy.
Uwielbiam ten serial :)
Serial świetny a relacje McGarett Danno wprost nieziemskie. Dawno już miedzy nikim nie czuło sie takiej chemii, iskrzenia jak między tymi dwoma. Te zrzedzenia Danno - Mcgarett ma do niego świętą cierpliwość - , bezkompromisowośc Steve`a - spojrzenie gdy ma zamiar zrobic coś w stylu przyczepić granat do krat w lombardzie. no jego latarka na Sigu;-)
Dodatkowy plus za właściwe obchodzenie z Flashbangami. Może nie zauwarzyliście ale chłopaki przed urzyciem odklejają taśmę ktorą była zablokowana łyżka.
Jak na razie jestem po pierwszym odcinku i jestem zachwycona więc na pewno oblejże 1 sezon - już niecierpliwością czekam na 2 ;)
Uwielbiam takie seriale, gdzie się coś dzieje są śmieszne dialogi (a w 1 odcinku na serio ich nie brak ) i piękne krajobrazy - Chyba wybieram się na Hawaje ;)
jestem na 5 odcinku 1 sezonu i dalej nie zmieniałam zdania - McGarrett i Danno są rewelacyjni !!! uwielbiam ich dialogi :) zawsze jak rozpoczyna się śledztwo tylko czekam co tym razem powiedzą, jak sobie "dogryzą" :D
Świetny serial!!!
Czekam na 2 sezon. Pierwszy zakończył się w takim momencie, że naprawdę nie mogę doczekać się kontynuacji.... :)
Wow koneic pierwszego sezonu, nieukrywam zaskoczył Mnie bardzo. Pozostaje tylko czekac na II sezon.
Suuuper!
Chyba najbardziej lubię słynne dialogi Steva i Danno =)) A O'Loughlin jak zwykle urzekający ;) Pasuje do takich ról.
Dokładnie! Kocham ich. Cala ekipa jest świetna. Ostatni odcinek bardzo mnie zaskoczył. Nie spodziewałam się takiego zakończenia. Nie mogę doczekać się 2 sezonu. ;)
Wszystko fajnie, fabuła niezła, krajobrazy też cudowne, ale jednak. Aktorzy to istne drewna. Myślałem, że skoro stacja CBS to poświęcą trochę kasy na dobrych aktorów a nie sztywniaka z Zagubionych i lalkę z BSG. Może brakuje trochę takiej brutalności okraszonej kilkoma wulgaryzmami, trochę czarnego humoru i super. Wtedy byłby to rasowy kryminał z jajami. Końcówka pierwszego sezony była naprawdę przyjemna, chociaż ten serial i tak według mnie jest zbyt cukierkowy. :(