PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568529}

Hawaii 5.0

Hawaii Five-0
2010 - 2020
7,6 7,2 tys. ocen
7,6 10 1 7159
Hawaii 5.0
powrót do forum serialu Hawaii 5.0

Bardzo szybka i dynamiczna akcja,doborowa obsada piekne krajobrazy i nie tylko czego wiecej chciec na takie ponure pogody jak teraz.
Bardzo dobre kino jak na te marne czasy pozdrawiam....

kakarotto510

Mi też ten serial się strasznie podoba :) piękne krajobrazy, super fabuła no i humor jest świetny :)
Ma dobrą oglądalność więc 2 sezon będzie jak nic :)

ocenił(a) serial na 9
Bela09

Też tak uważam chłopcy i dziewczynki jak Wy - serial znakomity :)

kakarotto510

dla mnie też :D Serial super:)

nihooya

Ja też go bardzo lubię. I chociaż znudziły mnie już te wszystkie "CSI-o podobne" seriale i może tematyka H5-O na pierwszy rzut oka jest podobna, to przynajmniej tu wiele rzeczy jest traktowanych z przymrużeniem oka, a rozmowy m-dzy McGarettem, a Danno są cudowne. Plus piękne krajobrazy.
Uwielbiam ten serial :)

ocenił(a) serial na 9
pikolinia

Serial świetny a relacje McGarett Danno wprost nieziemskie. Dawno już miedzy nikim nie czuło sie takiej chemii, iskrzenia jak między tymi dwoma. Te zrzedzenia Danno - Mcgarett ma do niego świętą cierpliwość - , bezkompromisowośc Steve`a - spojrzenie gdy ma zamiar zrobic coś w stylu przyczepić granat do krat w lombardzie. no jego latarka na Sigu;-)

Dodatkowy plus za właściwe obchodzenie z Flashbangami. Może nie zauwarzyliście ale chłopaki przed urzyciem odklejają taśmę ktorą była zablokowana łyżka.

ocenił(a) serial na 10
kakarotto510

pdopisuje się pod tym obiema rękami. Serial super. Dałem 10/10 :)

kakarotto510

Jak na razie jestem po pierwszym odcinku i jestem zachwycona więc na pewno oblejże 1 sezon - już niecierpliwością czekam na 2 ;)
Uwielbiam takie seriale, gdzie się coś dzieje są śmieszne dialogi (a w 1 odcinku na serio ich nie brak ) i piękne krajobrazy - Chyba wybieram się na Hawaje ;)

On A Friday

jestem na 5 odcinku 1 sezonu i dalej nie zmieniałam zdania - McGarrett i Danno są rewelacyjni !!! uwielbiam ich dialogi :) zawsze jak rozpoczyna się śledztwo tylko czekam co tym razem powiedzą, jak sobie "dogryzą" :D

On A Friday

Świetny serial!!!
Czekam na 2 sezon. Pierwszy zakończył się w takim momencie, że naprawdę nie mogę doczekać się kontynuacji.... :)

ocenił(a) serial na 9
immortal13

Wow koneic pierwszego sezonu, nieukrywam zaskoczył Mnie bardzo. Pozostaje tylko czekac na II sezon.

kakarotto510

Suuuper!
Chyba najbardziej lubię słynne dialogi Steva i Danno =)) A O'Loughlin jak zwykle urzekający ;) Pasuje do takich ról.

użytkownik usunięty
asia1234567890

Dokładnie! Kocham ich. Cala ekipa jest świetna. Ostatni odcinek bardzo mnie zaskoczył. Nie spodziewałam się takiego zakończenia. Nie mogę doczekać się 2 sezonu. ;)

ocenił(a) serial na 9

juz jest :_)))00000

kakarotto510

Zgadzam się, świetny serial.

kakarotto510

Wszystko fajnie, fabuła niezła, krajobrazy też cudowne, ale jednak. Aktorzy to istne drewna. Myślałem, że skoro stacja CBS to poświęcą trochę kasy na dobrych aktorów a nie sztywniaka z Zagubionych i lalkę z BSG. Może brakuje trochę takiej brutalności okraszonej kilkoma wulgaryzmami, trochę czarnego humoru i super. Wtedy byłby to rasowy kryminał z jajami. Końcówka pierwszego sezony była naprawdę przyjemna, chociaż ten serial i tak według mnie jest zbyt cukierkowy. :(