z tym szelburnem powiedział joe ze to o niego chodzi żeby stiw się dalej nie mieszał . Bo we wczesniejszym odcinku Joe dzwonił do kogos i powiedział ze stiw za bardzo sie tym interesuje.
Jestem właśnie bardzo ciekawa. Ale cały ten 14 odcinek nie był nadzwyczajny. NIc się nie działo, sprawa z Shelbourne, czy jakos tak, rzekomo wyjasniona. Cóż, kończy się sezon więc by się tego oczekiwało. Ale tyle dążenia dla takiego efektu? Nie przemawia to do mnie..
Sprawa Shelburn jeszcze wróci, więc musimy tylko poczekać, prawdopodobnie do finału. : )
Nie, 2 sezon 24 odcinek w maju. : ) Czy koniec na zawsze?, ciężko powiedzieć wszystko w rękach twórców. : ) 15 odcinek będzie opowiadał o byłym partnerze Danno, który przybywa na Hawaje, z zamiarem zemsty. Z tego powodu w niebezpieczeństwie będzie również rodzinna Danny'ego, także Stan. Myślę że zapowiada się ciekawy odcinek : ) Pozdrawiam
Ja też :D. Mam nadzieję, że będzie więcej sezonów ;). Tak jak np CSI Las Vegas :)))
Ja też mam taką nadzieję, ale myślę, że będzie zamówienie na 3 sezon i też trzeci sezon Hawaii five 0 zostanie dodany do ramówki CBS w maju. Ostatecznie wiele zależy od ratingów w USA. Na razie wygląda to nieźle, chyba nawet okaże się, że będzie lepiej niż w pierwszym sezonie zobaczymy w każdym razie ja nie wyobrażam sobie by Hawaii 50 miało zejść z ramówki. :)