PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568529}

Hawaii 5.0

Hawaii Five-0
2010 - 2020
7,6 7,2 tys. ocen
7,6 10 1 7155
Hawaii 5.0
powrót do forum serialu Hawaii 5.0

z tym szelburnem powiedział joe ze to o niego chodzi żeby stiw się dalej nie mieszał . Bo we wczesniejszym odcinku Joe dzwonił do kogos i powiedział ze stiw za bardzo sie tym interesuje.

ocenił(a) serial na 6
Marko81

Jestem właśnie bardzo ciekawa. Ale cały ten 14 odcinek nie był nadzwyczajny. NIc się nie działo, sprawa z Shelbourne, czy jakos tak, rzekomo wyjasniona. Cóż, kończy się sezon więc by się tego oczekiwało. Ale tyle dążenia dla takiego efektu? Nie przemawia to do mnie..

ocenił(a) serial na 7
Nikivi

Sprawa Shelburn jeszcze wróci, więc musimy tylko poczekać, prawdopodobnie do finału. : )

szpilkaDC

To bedzie 3 sezon czy juz 15 odcinek i koniec na zawsze ?

ocenił(a) serial na 7
Jarek7

Nie, 2 sezon 24 odcinek w maju. : ) Czy koniec na zawsze?, ciężko powiedzieć wszystko w rękach twórców. : ) 15 odcinek będzie opowiadał o byłym partnerze Danno, który przybywa na Hawaje, z zamiarem zemsty. Z tego powodu w niebezpieczeństwie będzie również rodzinna Danny'ego, także Stan. Myślę że zapowiada się ciekawy odcinek : ) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
szpilkaDC

nie przeżyłambym,jeżeli okazałoby się że to już ostatni odc:(

ocenił(a) serial na 10
karolciax305

Ja też :D. Mam nadzieję, że będzie więcej sezonów ;). Tak jak np CSI Las Vegas :)))

ocenił(a) serial na 7
figureout

Ja też mam taką nadzieję, ale myślę, że będzie zamówienie na 3 sezon i też trzeci sezon Hawaii five 0 zostanie dodany do ramówki CBS w maju. Ostatecznie wiele zależy od ratingów w USA. Na razie wygląda to nieźle, chyba nawet okaże się, że będzie lepiej niż w pierwszym sezonie zobaczymy w każdym razie ja nie wyobrażam sobie by Hawaii 50 miało zejść z ramówki. :)