PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568529}

Hawaii 5.0

Hawaii Five-0
2010 - 2020
7,6 7,2 tys. ocen
7,6 10 1 7159
Hawaii 5.0
powrót do forum serialu Hawaii 5.0

Bo go lubię, ale serial też mi się spodobał, choć ostatnio trochę inne klimaty mnie wciągały...Bohaterowie fajnie dobrani, widać, że się dobrze bawią przy kręceniu tego serialu, a wtedy oglądający też ma frajdę...

kajeczka777

Serial bardzo ciekawy, ale rzeczywiście spora tu zasługa Alexa ;)
Nie mogę się doczekać 2 sezonu....

ocenił(a) serial na 7
immortal13

Ja jeszcze nie skończyłam pierwszego oglądać, ale drugi też będę...

kajeczka777

Alex <3 !!

petrova_kate

Och Mick!, oglądałam ten serial 3 razy, a pierwszy raz 3 lata temu na tvp1, po prostu się wtedy zakochałam i w nim i w jego koledze Josefie:P Cudowny serial! Tylko pytanie, czy zrobią w końcu ten następny sezon, bo miało nie być:(

Hikaru_Oyama

Nie, niestety, nie robią, mieli robić, ale Alex był zajęty kręceniem jakiegoś tam filmu, zawsze jest jakaś nadzieja, ale znikoma ... ale Jason Dohring [ Josef <3 ] jest świetny !!

petrova_kate

Jason Dohring jest niesamowity ;)

Vampire solidarity rah! rah! rah!

immortal13

Jego mimika, jest najlepsza !

petrova_kate

I ten sarkazm...
Uwielbiam go ;)

immortal13

Ale on jest też megaaa słodki jak wtedy kiedy miał w rękach ten naszyjnik Sary W. <3

petrova_kate

Tak, wtedy pokazuje swoją drugą stronę :)
Lubię ten odcinek bo jest dużo Josefa...

immortal13

no i pokazuje, że tak do końca nie jest wrenym krwiopijcom, też ma uczucia, jejku kocham tą jego stronę !

petrova_kate

Ja też, ale bez tej jego drugiej strony: lekkoducha i cynika, nie mogę go sobie wyobrazić.
I ten jego uśmiech.... niesamowity ;)

immortal13

najlepiej to wpisać sobie na youtube josef kostan i tam jest wieleee filmików z jakimś tam podkładem jak Jason Dohring gra samą mimiką ;D

petrova_kate

Widziałam. Świetne ;)

immortal13

Genialnee, bez głosu a ja wiem co On chce powiedzieć !!

petrova_kate

Ja też ale to przez to że MOONLIHT oglądałam 3 razy ;)
Świetny serial

immortal13

ja oglądałam urywki moonlight na tvp 1 trzy lata temu, na necie, i teraz jak szedł we wakacje <3 ale i tak obejrzałam bym jeszcze z dziesięć razy te 16 odcinków !!

petrova_kate

dziesięć razy??? Nie przesadzaj bo w końcu ci się znudzi ;)

immortal13

no może... :D A Ty wolisz Josefa czy Micka ??

petrova_kate

Sama nie wiem ;) Chyba Josefa
A ty?

immortal13

No ja Josefa oczywiście w nim jest ten nieodparty urok, nie żebym miała coś przeciwko Mickowi, ale Josef to Josef ...

ocenił(a) serial na 7
petrova_kate

Och dziewczyny z kręgów wampirycznych... wiem, co was zachwyca w Josefie, no i Micku... a co sądzicie o wampirze z kanadyjskiego serialu o Viki Nelson-"Blood Ties - Więzy Krwi" Henrim, granym przez Kyle'a Schmid?Zachwycz!

kajeczka777

Nie oglądałam.
Ciekawe?

immortal13

Ja też nie oglądam, a apropo Immortal13 znasz jakiś innych wampirzych przystojniaków, bo mi się tylko kojarzy Somerhalder <3

petrova_kate

Nikt mi nie przychodzi do głowy. Josef i Mick są bezkonkurencyjni ;)
A jeżeli chodzi o Somerhalder'a to "Pamiętników wampirów" nie oglądałam. To ciekawy serial? Bo jeżeli w stylu "Zmierzchu" to nie będę tracić czasu.

immortal13

oj nie, w zmierzchu są switaśne porcelanowe wampirki, co się świecą jak te dobre wróżki na słoneczku !! Somerhalder na dobry początek w s01s01 zabija z pięć osób :D on ma ten geniusz w sobie typu, dwaj bracia, wampiry, walczą o Dobrev.... Ja pamiętniki wampirów uwielbiam jak z resztą Moonlight

ocenił(a) serial na 7
petrova_kate

Z przystojnych wampirzych macie jeszcze Z "Czystej krwi" Eryczka...no i Billa Comptona, też postać z TB

petrova_kate

To może jednak obejrzę.
I TB też ;)
Jak tylko znajdę czas...

immortal13

ja juz kompletnie czasu nie mam, kurde, tydzień roboczy nauka, czasem filmy, w sobotę basen, nauka, w niedziele nauka ...

petrova_kate

A oglądałaś Veronicę Mars? To nie o wampirach, ale gra tam Jason Dohring. Bardzo ciekawy serial ;) a Dohring zagrał tam niesamowicie...

immortal13

nie nie oglądałam, ale to jest w kolejce filmów, serialów, które MUSZĘ obejrzeć :D

petrova_kate

Zdecydowanie ;)

immortal13

w ogóle Dohring jest słodki :D