Bo go lubię, ale serial też mi się spodobał, choć ostatnio trochę inne klimaty mnie wciągały...Bohaterowie fajnie dobrani, widać, że się dobrze bawią przy kręceniu tego serialu, a wtedy oglądający też ma frajdę...
Serial bardzo ciekawy, ale rzeczywiście spora tu zasługa Alexa ;)
Nie mogę się doczekać 2 sezonu....
Och Mick!, oglądałam ten serial 3 razy, a pierwszy raz 3 lata temu na tvp1, po prostu się wtedy zakochałam i w nim i w jego koledze Josefie:P Cudowny serial! Tylko pytanie, czy zrobią w końcu ten następny sezon, bo miało nie być:(
Nie, niestety, nie robią, mieli robić, ale Alex był zajęty kręceniem jakiegoś tam filmu, zawsze jest jakaś nadzieja, ale znikoma ... ale Jason Dohring [ Josef <3 ] jest świetny !!
no i pokazuje, że tak do końca nie jest wrenym krwiopijcom, też ma uczucia, jejku kocham tą jego stronę !
Ja też, ale bez tej jego drugiej strony: lekkoducha i cynika, nie mogę go sobie wyobrazić.
I ten jego uśmiech.... niesamowity ;)
najlepiej to wpisać sobie na youtube josef kostan i tam jest wieleee filmików z jakimś tam podkładem jak Jason Dohring gra samą mimiką ;D
ja oglądałam urywki moonlight na tvp 1 trzy lata temu, na necie, i teraz jak szedł we wakacje <3 ale i tak obejrzałam bym jeszcze z dziesięć razy te 16 odcinków !!
No ja Josefa oczywiście w nim jest ten nieodparty urok, nie żebym miała coś przeciwko Mickowi, ale Josef to Josef ...
Och dziewczyny z kręgów wampirycznych... wiem, co was zachwyca w Josefie, no i Micku... a co sądzicie o wampirze z kanadyjskiego serialu o Viki Nelson-"Blood Ties - Więzy Krwi" Henrim, granym przez Kyle'a Schmid?Zachwycz!
Ja też nie oglądam, a apropo Immortal13 znasz jakiś innych wampirzych przystojniaków, bo mi się tylko kojarzy Somerhalder <3
Nikt mi nie przychodzi do głowy. Josef i Mick są bezkonkurencyjni ;)
A jeżeli chodzi o Somerhalder'a to "Pamiętników wampirów" nie oglądałam. To ciekawy serial? Bo jeżeli w stylu "Zmierzchu" to nie będę tracić czasu.
oj nie, w zmierzchu są switaśne porcelanowe wampirki, co się świecą jak te dobre wróżki na słoneczku !! Somerhalder na dobry początek w s01s01 zabija z pięć osób :D on ma ten geniusz w sobie typu, dwaj bracia, wampiry, walczą o Dobrev.... Ja pamiętniki wampirów uwielbiam jak z resztą Moonlight
Z przystojnych wampirzych macie jeszcze Z "Czystej krwi" Eryczka...no i Billa Comptona, też postać z TB
ja juz kompletnie czasu nie mam, kurde, tydzień roboczy nauka, czasem filmy, w sobotę basen, nauka, w niedziele nauka ...
A oglądałaś Veronicę Mars? To nie o wampirach, ale gra tam Jason Dohring. Bardzo ciekawy serial ;) a Dohring zagrał tam niesamowicie...