PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34357}

Hellsing

2001 - 2002
7,8 17 tys. ocen
7,8 10 1 17366
7,2 6 krytyków
Hellsing
powrót do forum serialu Hellsing

Szumnie się zapowiadało, ale anime mnie zawiodło. Mało akcji, dużo chaosu i średni klimat. Fabuła też jakaś taka skąpa, nawet jak na te 13 odcinków. Jak dla mnie przeciętne, i momentami nudnawe, ale jestem otwarty na dyskusję.

QusaQ

94% w moim guście. Zadziwia mnie ten serwis bo za mangą nie przepadam i w życiu żadnej nie oceniłem ani nie skomentowałem.

ocenił(a) serial na 5
QusaQ

Świeżo po obejrzeniu mam takie samo odczucie jak Ty.
Wiele osób mi to polecało i filmweb także.. Widocznie spodziewałam się po tym czegoś więcej.
I mimo tego, że muzyka była bardzo dobra po którymś odcinku odsłuchana po raz kolejny stała się męcząca trochę.

ocenił(a) serial na 6
Scarsx69

Krótko mówiąc świetnych Japońskich animacji jest zbyt dużo żeby, żeby tracić czas na Hellsinga.

QusaQ

10/10. Hellsing prawdę powiedziawszy niewiele jest w stanie zaoferować komukolwiek w wieku ponadgimnazjalnym (bo dzieciaki się będą jarać "jak ich fajnie alucard roz***rdala) - fabuła jest strasznie nudna i naciągana, a główne postacie Alucard i victoria, płaskie jak kartka brystolu.

QusaQ

Dużo lepszą, bogaatszą, głębszą i bardziej klimatyczną fabułę o wampirach prezentuje zdawałoby się banalna pod względem gameplayu seria gierek TPP z typkiem, którego masz w avatarze i tym drugim, niebieskim :D

ocenił(a) serial na 6
Hnyszard

Też jestem tego zdania :) Dlatego mam tego typka w awatarze :)