PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650081}

Hemlock Grove

2013 - 2015
6,8 7,4 tys. ocen
6,8 10 1 7363
Hemlock Grove
powrót do forum serialu Hemlock Grove

pytania

ocenił(a) serial na 8

Hej dopiero zaczęłam oglądać.Mam parę pytań i proszę o odpowiedź możliwie bez większych
spoilerów ;)
1) Czym są Olivia, Roman i jego siostra?
2) O co chodzi z okiem, nie -mówieniem i tak ogólnie całą postacią siostry Romana?

ocenił(a) serial na 8
Anmaral

1. Niemożna odpowiedzieć na to pytanie, bo w sumie będzie to jako tako spoiler
2. W sumie przywrócono ją do życia i tak jej zostało...

ocenił(a) serial na 8
Jockey

dzięki ;)

użytkownik usunięty
Anmaral

nie zadawaj takich pytań tylko oglądaj (wszystko będzie wyjaśnione) , serial jest rewelacyjny

ocenił(a) serial na 8

oglądam, oglądam, jestem już przy 4, faktycznie ma niespotykany klimat ;)

ocenił(a) serial na 8

Skończyłam i wcale wszystko nie jest wyjaśnione.
1)Dziwne są te wampiry i nie bardzo wiem "z czym się je je". Skąd taka wariacja?
2)Ogonek, ale tego chyba nikt nie wie.
3)Co było w kapsule?
4)Cały wątek Shelly nadal nie jest dla mnie jasny. Skąd wzięły się jej deformacje, dlaczego nie mogła mówić, czemu była taka wielka. Czy jej wygląd był związany z rodzajem jej śmierci? Jak w ogóle umarła i ile około miała lat? Skąd ten błekit? To coś z elektrycznością?
5)Dziecko Lethy ożywił doktor i dał Olivii? Bo ono umarło...
6)Roman miał zabić żeby dokończyć proces, świadomie wybrał matkę, żeby oszczędzić życie dziecka, tak?
Chyba tyle ;)

Szczególną uwagę zwróciło u mnie w tym serialu to, że tam nic dla nikogo nie było dziwne. Zwłaszcza Roman i Peter podchodzili do wszystkiego na porządku dziennym.
Takiego klimatu dawno nie widziałam. Trochę mi to przypomina poziomem zakręcenia Królestwo von Triera.
Duże uznanie za zrobienie czegoś nowego i niespotykanego, czegoś co nadal może zaskoczyć.

użytkownik usunięty
Anmaral

druga seria w przyszłym roku