PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103707}

Herkules

Hercules: The Legendary Journeys
1995 - 1999
6,4 21 tys. ocen
6,4 10 1 20625
5,9 14 krytyków
Herkules
powrót do forum serialu Herkules

HERCULES

ocenił(a) serial na 8

Siema wszystkim, właśnie się dowiedziałem , że herkules zota na nowo emitowany w telewizji.
Kto bedzie go ogladał? :)

ocenił(a) serial na 8
ActionFree1993

Ja oglądam pierwsze 2 odcinki. A potem nie oglądam, bo dają w godzinach Komisarza Rexa i tylko początek będę mógł oglądać. Ale te pierwsze odcinki nie dawno powtarzali na TVP2.

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

ale masz problem hercules lepszy

ocenił(a) serial na 8
hercules38

Jasne, że Komisarz Rex lepszy, bo nowe odcinki.

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

i co ze nowe hercules lepszy od kazdych odc xd

ocenił(a) serial na 10
hercules38

oba seriale lubię, ale i tak wybrałbym Herculesa a dlaczego? Komisarza Rexa non stop powtarzają na tv4 a Herculesa wreszcie ktoś sie zlitował puścić (nie licząc tych kilku odcinków przed igrzyskami).

ocenił(a) serial na 10
leski5

madrze gadasz xd

hercules38

Lizus....

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

cwel xd

hercules38

Łoooo...
Jeszcze raz się tak do mnie odezwiesz to powiem wszystkim publicznie że przebierasz się w damskie ciuszki jak nikogo nie ma w domu (pożyczone zresztą od cioci)..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

to ze ty tak robisz to wszyscy wiedza ^^

ocenił(a) serial na 8
leski5

Akurat w ostatnich miesiącach czwórka dawała premierowe odcinki najpierw 13,14 sezon potem 15. A teraz od wtorku ma być najnowsza seria, która we Włoszech ma mieć premierę w 2014.
A poza tym te pierwsze odcinki, co dają niedawno były na TVP2.

ocenił(a) serial na 7
ActionFree1993

Oglądam z dużym sentymentem oraz dystansem. Za młodego była frajda. Teraz jest deko pomniejszona za sprawą dojrzałego wieku, doświadczenia kinomaniaka (film juz nie fascynuje efektami komputerowymi oraz nie przeciera ścieżek w kwestii zwrotów fabularnych) Lecz warto obejrzeć :)

ocenił(a) serial na 7
ActionFree1993

Ja oglądam. Ostatni raz śledziłem ten serial chyba z 15 lat temu i mało co pamiętam. Wtedy jak leciało w lato 2012 na Dwójce to tylko pobieżnie patrzyłem na niektóre odcinki. Teraz postaram się nie przegapić żadnego. Mam nadzieję, że puszczą ich jak najwięcej. A najlepiej wszystkie. :>

DarthDream

Ale się w pierwszej chwili zagalopowałem i myślałem że pierwsza dziewczyna na forum...

ActionFree1993

Ja na pewno! Wiele osób będzie go oglądać po raz drugi, trzeci a ja z tym serialem mam do czynienia po raz pierwszy, mimo wszystko pierwsze odcinki bardzo mi się podobały i nie mogę się doczekać kolejnych ;)

Anastazja315

Domniemam że jesteś bardzo młoda... ?
Obstawiam przedział 10- 12 lat...

SzymonS1

Zaskocze cię, wyżej, ale ile nie powiem :)

Anastazja315

13-14.. ?
teraz się nie pomyliłem...

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

moze ma wiecej od cb ;D

hercules38

Kto to wie ??
.. Jenak jak widać po reakcji Anastazji to wszystko wskazuję że się nie pomyliłem panie ogniomistrzu...
Ale i tak dziubasku pani Anastazja mentalnie jest starsza od ciebie !
:H ;h<

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

od cb moze tak i a ode mnie to hhuujjeek wie:D

hercules38

Brakowało mi tych Waszych uroczych dyskusji. xD

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

fajnie :D

ocenił(a) serial na 10
ActionFree1993

Oczywiście iż ja. Uwielbiam antyk (nawet w postaci "pseudo). Serial ładnie się zestarzał, w małych dawkach cieszy oko i bawi gagami, radosnym humorem. Poza tym w polskiej telewizji jakoś trudno o coś ciekawszego, a żaden krajowy serial się nawet do "Herculesa" tudzież "Xeny" nie zbliżył...

Martin von Carstein

Ale nie ma w kraju serialu fantasy (i tak lepszy by nie był) a z innymi ciężko porównywać...

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

Znowuż nie tak trudno - poziom scenariusza, fabuły, postaci tudzież gry aktorskiej...