Siema wszystkim, właśnie się dowiedziałem , że herkules zota na nowo emitowany w telewizji.
Kto bedzie go ogladał? :)
Ja oglądam pierwsze 2 odcinki. A potem nie oglądam, bo dają w godzinach Komisarza Rexa i tylko początek będę mógł oglądać. Ale te pierwsze odcinki nie dawno powtarzali na TVP2.
oba seriale lubię, ale i tak wybrałbym Herculesa a dlaczego? Komisarza Rexa non stop powtarzają na tv4 a Herculesa wreszcie ktoś sie zlitował puścić (nie licząc tych kilku odcinków przed igrzyskami).
Łoooo...
Jeszcze raz się tak do mnie odezwiesz to powiem wszystkim publicznie że przebierasz się w damskie ciuszki jak nikogo nie ma w domu (pożyczone zresztą od cioci)..
Akurat w ostatnich miesiącach czwórka dawała premierowe odcinki najpierw 13,14 sezon potem 15. A teraz od wtorku ma być najnowsza seria, która we Włoszech ma mieć premierę w 2014.
A poza tym te pierwsze odcinki, co dają niedawno były na TVP2.
Oglądam z dużym sentymentem oraz dystansem. Za młodego była frajda. Teraz jest deko pomniejszona za sprawą dojrzałego wieku, doświadczenia kinomaniaka (film juz nie fascynuje efektami komputerowymi oraz nie przeciera ścieżek w kwestii zwrotów fabularnych) Lecz warto obejrzeć :)
Ja oglądam. Ostatni raz śledziłem ten serial chyba z 15 lat temu i mało co pamiętam. Wtedy jak leciało w lato 2012 na Dwójce to tylko pobieżnie patrzyłem na niektóre odcinki. Teraz postaram się nie przegapić żadnego. Mam nadzieję, że puszczą ich jak najwięcej. A najlepiej wszystkie. :>
Ja na pewno! Wiele osób będzie go oglądać po raz drugi, trzeci a ja z tym serialem mam do czynienia po raz pierwszy, mimo wszystko pierwsze odcinki bardzo mi się podobały i nie mogę się doczekać kolejnych ;)
Kto to wie ??
.. Jenak jak widać po reakcji Anastazji to wszystko wskazuję że się nie pomyliłem panie ogniomistrzu...
Ale i tak dziubasku pani Anastazja mentalnie jest starsza od ciebie !
:H ;h<
Oczywiście iż ja. Uwielbiam antyk (nawet w postaci "pseudo). Serial ładnie się zestarzał, w małych dawkach cieszy oko i bawi gagami, radosnym humorem. Poza tym w polskiej telewizji jakoś trudno o coś ciekawszego, a żaden krajowy serial się nawet do "Herculesa" tudzież "Xeny" nie zbliżył...