oj tak super serial.
Ja urodziłem się w 95' i przypomniał mi się ten serial,
tylko żeby tvp 2 pokazała wszystkie sezony
jak mają puszczać do końca wakacji to trzeba będzie przedłóżyć wakacjie.
AHHAHA :) nooo, kurcze jak na tamte czasy jako serial to on jest na naprawdę dobrym poziomie, te kostiumy i efekty specjalne :) ale zawsze mi to grecje słabo przypominało, ale co tam :)
Nom wspomnienia wróciły, przypomniało mi się, że w podstawówce chciałem mieć takie skórzane spodnie jak Herkules o_O
Wdzięczny jestem TVP 2 za emisję Herkulesa. :) Oby puścili całość, choć znając praktyki telewizji, to poleci do końca sierpnia i może w przerwie zimowej ciąg dalszy, tak mi się wydaje. Jedno mnie trochę śmieszy, napis ,,PREMIERA'' pod logiem TVP 2. ;) Wiem, to premiera Herkulesa w TVP, ale nazywanie premierą emisję serialu, który Polacy w otwartej TV(Polsat) mogli oglądać lata temu to hmmm ;)
Tak czy siak fajnie, że TVP, skoro Polsat nie miał chęci powtarza Herkulesa. :)
Pomyśl, że ci co urodzili się ok. roku 2002/03 pewnie nigdy by nie wiedzieli że taki serial istniał. Podbnie ze "Z Archiwum X" czy innymi kultowymi serialami. Mam nadzieję że znowu zaczną je nadawać. No i oczywiście to wielka frajda, zobaczyć serial swego dzieciństwa :-))
Cholerka, żałuję bo nie udało mi się obejrzeć pierwszego odcinka. Na szczęście drugi i trzeci zaliczyłem.Swoją drogą to (tak jak i wy zapewne) nie spodziewałem się, że publiczna uczyni coś tak miłego i postanowi odpalić Herkulesa - jako premierę, hehe.
Do szczęścia brakuje mi teraz tylko Światu wg Bundych. Byłoby to dużo lepsze rozwiązanie niż puszczanie tego gównianego ,,Baranowski i rycerze" :)
To mozna kupić na DVD wszystkie sezony jakie wyszły... Także nadal nie wiem po co marudzić. Herkules nie wyszedł na DVD, a w telewizji leciał ostatnim razem 7 lat temu.
Zgadzam się z Dominikiem. A marudzę,dlatego że zarówno załatwienie sobie Polsatu Play, jak i kupno DVD to są koszta. A ja chcę po prostu cieszyć się Bundymi bez ,,ukrytych kosztów" ;)
Lubiłem aktora który grał Herkulesa.Dobrze sobie przypomnieć dawne czasy.W tym serialu przynajmniej w każdym odcinku coś się działo,odwiedzał różne miejsca,rozwiązywał różne problemy a nie jak w tasiemcach że stale siędzą w domu i gadają.
Witam,oglądam Bundych prawie codziennie.Jestem fanem ich,ale uważam,że najfajniejsze odcinki są,gdy został założony klub "Antybab"...:)Co do Herculesa to moim zdaniem 1 sezon jest najsłabszy!!Zaczyna się,gdy pojawia się Ares(Kevin Smith) i Autolycus(Bruce Campbell).
Klasyk seriali Fantazy jestem szczęśliwy że TVP2 go daje Polecam
ps. miałem zamiar sobie obejrzeć tak 2 tygodnie przed emisja w tvp a tu prezent za darmo i w HD :)
Również serial z mojego dzieciństwa (urodziłem się w 1994 roku). Pamiętam te potwory, których później się bałem :)
Teraz leci na TVP 2 co było dla mnie wielkim zaskoczeniem. Mam zamiar oglądać. Klasyka!
Pozdrawiam. :)
Właśnie,brakuje Jolaosa i przede wszystkim Aresa w ludzkiej postaci,bo ten co był wczoraj to przegięcie.No i Autolycusa,ale to dopiero w późniejszych sezonach.Mnie 1 sezon się najmniej podoba.Oby puścili dalsze sezony.
chyba puszczą bo niem a np 4/22 tylko na telegazecie jest 4 tylko :) tak, te pierwsze odc odrobinkę cienkie
Hej mam pytanie, ta aktorka grająca Lile, kumplującą się z centaurami to ta sama co grała xene?, czy po prostu Lila to właściwe imię Xeny, a może nie są to powiązane postacie?
Lucy Lawless która gra Xene pojawia się puźniej jako Xena w kolejnych odcinkach Herculesa a w tym odcinku gra inną postać Liliadne .
Mam nadzieje że po tych całych igrzyskach puszczą dalsze odcinki Herkulesa bo w 9 odcinku pojawia się Xena a mi bardzo zależy aby to zobaczyć. Kurcze mogli by jeszcze ten jeden odcinek wcisnąć miedzy jakimiś zawodami albo w piątek puścić dwa odcinki.
Abonament im potrzebny żeby mieli za co nadal robić te jebnięte serialiki, wygląda na to że emeryci im płacą bo co troche powstają te nowe gówna .
Tak Donald to jest łysa menda społeczna, najważniejsze jest dla niego żeby dostawał kase a reszta go nic nie obchodzi, czy to kraj jako Polska czy to ludzie żyją za marne grosze na chleb nie którzy nie mają na życie a on jeszcze bardziej utrudnia to życie polakom podnosząc podatki itd. Ale on ma to w dupie ważne jest żeby on był cały czas przy korycie i wysysał cała kase z narodu polskiego .
dziwię się że polacy swoją butę i honor zamienili na konsumpcjonizm - co mnie obchodzi co się dzieje z państwem, ja się dorobić muszę, super bryka, domek na kredyt...
Jak by teraz był inny każdy inny premier choćby Kaczynski to by w Polsce było lepiej niż jest teraz jest za Tuska bo on pierdzi w stołek i jeszcze dostaje za to kase nawet sam mówił w kampanii wyborczej by żyło nam sie lepiej i miał racje im w Warszawie żyje się coraz lepiej .
heh, albo jak ta qrwa za tą ACTA poleciał, boże jakim to trzeba być sukninsynem by polecieć zaraz za p izdami z UE
Nie ma co ani mowić o tych pajacach w sejmie bo to tylko strata czasu bo narazie nic się nie zmieni r.o.z.p.i.e.r.d.o.l.ą Polske, a jak przyjdzie nowy premier to trudno mu będzie poprawić to co zepsuł tusk przez 8 lat trzeci raz tego donalda na szczęście nie wybiorą, powinni teraz wynieść go teraz na tarczy za to co robi .
I stało się nie stety dzis 7 odcinek Herculesa o Nemesis, a jutro 8 odcinek o azjatce ostatni przed Olimpiadą, ale nie mógł by być jutro ostatni gdyby od poniedziałku dali o 10.45 po pytaniu na sniadanie po dwa odcinki dziennie a oni dawają jakiś durny serial daleko od szoszy zamiast przygody Herculesa, to wszystko wina rządu polskiego .
zobacz co zrobili na Islandii :) można?? MOŻNA tylko polacy muszą po prostu się tym zainteresować i o obudzić swoją bohaterskość którą pozapominali, jak ja patrzę na nowe pokolenie (słotkie idiotki i pedały w rurkach) to mnie szlag trafia
po Olimpiadzie wznowią od 13 sierpnia mi tam się podobają te odcinki z 1 sezonu spoko są .
super serial w koncu poszli po rozum nie to co dziadowski beznadizejny Polsta!!!!!!!!!!!!! szacunek dla TYP2 JESZCE BRAKUJE MI DO KOLEKCJI Druzyna A ,MagGyver ,bo jak powtarzac to dobre serialae a nie pancernych,klosów i innych typu tego podobnych.... na Polsacie to codzieniie powtarzaja jakis film co był pare miesiecy temu..polecam jeszcze na Canal+ 13 posterunek j zajebisty serial;D
No Bardzo dobrze że znowu leci na TVP 2 . Bez reklam jak za dawnych czasów ;) (;totalna radocha;)
Szkoda tylko,że zaczeli od 1 odcinka a nie od 5 filmów pełnometrażowych które były przed serialem