PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

3x20

ocenił(a) serial na 10

Dopiero za tydzień 23 marca szkoda, ale to już z drugiej strony koniec Herosów jeszcze tylko 21 i 22 odcinek.Na razie nie jest zle ale mogło by byc lepiej.

ocenił(a) serial na 8
patryks83

jak to koniec ? radze poczytac troszkę w necie z tego co mi wiadomo to bedzie sezon IV i jest to info potwierdzone

ocenił(a) serial na 8
patryks83

Muszę cię miło rozczarować, ten sezon ma 25 odcinków - Herosi będą do 27 kwietnia!

ocenił(a) serial na 9
Kate_V

Jestem po odcinku, dużo zmian nie spodziewałem się w pierwszym odcinku Fullera ale jak dla mnie widać zmiany na lepsze, sam początek jak się Danko goli jak z Dextera, Puppet master w kokardce (słoodkie) zdziwiłem się że Sylar z nim nie 'porozmawiał' ale jak widać w zwiastunie następnego odcinka Danko go fascynuje :P

Rebeliantem miałem nadzieje że będzie ktoś nowy ciekawy a tu Micah wrócił i wszystkim pomaga a prawie daje się złapać na lotnisku...
Podobała mi się scena z zamrożeniem parkingu. Aż mi się smutno zrobiło jak Danko do niej strzelił chociaż jej nie lubiłem.

Matt pomyślał i zaczął używać mocy jak w 2 sezonie. Sceny z Daphne też złe nie były, ładnie wyglądało jak siedzi na budynku. Pewnie Daphne umrze też. To już jest druga blondyna.
W całym odcinku nie było w ogóle Claire :D

Najnudniejszy był wątek Hiro i Ando, dobrze że Hiro wróciła moc bo bez mocy był zupełnie nie potrzebny.

ocenił(a) serial na 8
ZlyCzarny

BEST EPISODE EVER!
... no, prawie, ale chwilami były momenty, kiedy siedziałam z otwartymi ustami i chłonęłam sączącą się z ekranu niesamowitość.

Początek z Danko był świetny. Niby rzeczywiście zżynka z Dextera, ale to co ostatnio robią ze zdjęciami w Heroes, to prawdziwy majstersztyk.
I, rany, Sylar to naprawdę romatyczna dusza. Najpierw wypchany króliczek, teraz Doyle przewiązany wstążeczką. Tylko czekać na kwiaty i Danko zostanie jego boyfriendem XD.

Wątek Tracy to czysty geniusz, przynajmniej wizualnie. Scana z lodem na parkingu - Jezu, najpiękniejszy kawałek efektów specjalnych jaki widziałam w Heroes, jeśli nie jeden z najlepszych serialach. I to mrugnięcie na koniec - po prostu miód. A scena w przebieralni z HRG - kocham fanservice!

To, ze Rebel to Micah, podejrzewałam od dawna. Strasznie miło go było zobaczyć. A jak urósł! Obsada powieksza się o kolejne ciacho, nie ma co! XD

Angela to jedna z moich ulubionych postaci, i nawet jako uciekinierka zmiata wszystkich. Poza tym, chciałabym tak wyglądać jako 60-latka. Cristine Rose jest niesamowita jako aktorka i jako kobieta w ogóle.

Fullerowi należą się oklaski za doprowadzenie Hiro do stanu używalności publicznej. Co prawda cedziłam przez zęby "shut the f*** up", ale pod koniec naprawdę było miło.

Matt i Daphne - cudne. Otwarcie przyznaję, że uroniłam łezkę.

Błagam, niech scenarzyści dociagną ten sezon do końca w takiej formie. Mogę nawet posłać kwiaty Kringowi! Pretty please?

użytkownik usunięty
Kate_V

Zgadzam się w zupełności! Świetny odcinek. Taki wzruszająco-romantyczny. 2 blondyny nam odeszły - Daphne i Tracy.
Co do Rebela - miałem rację!! Micah!! Ale to było oczywiste..

Idę na spoilertv zobaczyć sneak peek i trailer do 3x21, bo nie mogę się już doczekać!

Aha no i świetnie, że Hiro znów ma moce. Ciekawe, jaką dokładnie moc ma Baby Matt Parkman? :D

ocenił(a) serial na 9

Fuller dodał magii do Heroesów jaką wsadził do Stokrotek super :)
Pierwszy odcinek a taka różnica Fuller robi swoje.

Jak wcześniejsze sceny z Daphne i Mattem były nudne to tutaj było coś czuć.
A Micah się nastolatek zrobił, jak usłyszałem jego głos to się przestraszyłem widać chłopak już po mutacji :D

ocenił(a) serial na 7
ZlyCzarny

Odcinek odziwo bardzo dobry. Najepszy z tego (beznadziejnego) sezonu. Zupełnie jakbym oglądał starych dobrych Herosów sezonu pierwszego. Może konieć serii zmobilizował twórców by zrobić wreszcie dobry odcinek.
Powiedzcie mi tylko co za Fuller?? Chyba coś mi umknęło w odcinku bo nie wiem kto to.

ocenił(a) serial na 9
Murdoc

Fuller to scenarzysta 1 sezonu Herosów i Gdzie Pachną stokrotki, który właśnie od 20 odcinka wrócił do Heroesów :)

Parkman Junior wydaje mi się że ma taką moc jak Micah

ocenił(a) serial na 7
ZlyCzarny

Aaaaa.. no to wiele wyjaśnia. Być może jest jeszcze nadzieja dla tego serialu.

A co do mocy dzieciaka to Hiro już ją dobrze określił jako "Touch and Go". Czyli czegokolwiek mały się dotknie zaczyna działać, czy są to urządzenia elektryczne czy np moc innej osoby.

ocenił(a) serial na 9
Murdoc

Są do tego napisy już?

ocenił(a) serial na 8
freepick

Czy tylko ja krzyknęłam "Dragonball!" kiedy Ando strzelił swoim czerownym promieniem? Ka-me-ha jak żywe!

ocenił(a) serial na 10
Kate_V

nie, nie tylko Ty, też od razu miałem takie skojarzenie ^^

ocenił(a) serial na 9
Kate_V

hehe rzeczywiście chyba odwróciłem się w tym momencie bo nie zauważyłem, nawet taką samą pozę przyjął :D Ah ci japończycy dragon balla urządzają w Heroesach :D

ocenił(a) serial na 8
ZlyCzarny

Scena z zamrożeniem parkingu najlepsza, tylko czy tracy musiała umrzeć. Jeszcze to mrugnięcie na koniec. Ciekawe czy pojawi się kiedyś barbara.

mroczny

tez pomyslalem o dragonballu ;D a poza tym odcinek dobry i nie wydaje mi sie zby lalkarza dal sylar , wydaje mi sie ze dal go bennet

ocenił(a) serial na 9
pass24

jakby dał Noah to by się przyznał do tego bo musi wzbudzić w Danko zaufanie, a Sylar wcześniej już mu zostawił króliczka teraz zostawił lalkarza ;)

użytkownik usunięty
ZlyCzarny

Czyli Micah też potrafi przywracać moce? Cóż za wspaniały blask słońca w mrok, który stworzył Arthur Petrelli, zabierając moce.

Chciałbym aby któryś z nich moc Peterowi przywrócił.

ocenił(a) serial na 9
Kate_V

Najlepszy odcinek od genialnej serii 1 tego serialu. Na chwilę zapomniałem o istnieniu Sylara! Na chwilę? Właściwie od po pierwszych 3 minutach zapomniałem kim on jest! :D
Niesamowitość tego odcinka polega na jego wielowątkowości. Został on napchany jednak w taki sposób, żeby nie przesadzić. Ciągłe efekty specjalne, świetny efekt wizualny, aktorski, nowe postaci (raczej te powracające). Szkoda, że jednak Daphne nie żyje. Naprawdę to było wzruszające kiedy w jej wizji lecieli nad Paryżem. I do tego kolejna genialna osobowość pani Petrelli.

Nie chcę spoilerować, ale... wydaje mi się, że Strauss zamieniła się w wodę i kanałami wydostanie się na zewnątrz budynku. ;] Pamiętacie ten odcinek webisode? Hm... i zauważyliście, że znów nie było tu Claire? Odcinek na moje by bardziej zyskał, gdyby ją pokazali, choćby rozmawiającą przez telefon z przybranym ojcem. Nathana też nie było... mógł dołączyć do duetu na samym końcu, jako "rodzinka na wygnaniu". Nie rozumiem tylko tego przejściowego ochłodzenia? HRG coś o tym wspomniał, to było o mocach Strauss czy jakaś aluzja?

ocenił(a) serial na 10
freepick

Też mi się wydaje że Tracy zmieniła się w wodę i dalej żyje skoro puściła oczko, woda która popłynęła z jej oka może oznaczać łzę ale także to że się rozpuszcza i będzie żyła nadal...

ocenił(a) serial na 9
Sarge72

Dokładnie. Zresztą nigdy się nie zdarzyło by zabili dwie dość ważne postacie w jednym odcinku.

użytkownik usunięty
freepick

A już się cieszyłem, że "król;owa śniegu" zniknie. Jednak przyznam, że bardziej mnie irytowała jako Nikki Sanders.

Kate_V

odcinek byl naprawde przekozacki :)ale czy najlepszy ze wszystkich dotychczas ? chyba nie :P a co do sylara, to gbyby go nie bylo uuuuu :P bardzo ciekawa postac pozwalajaca rozkrecic w serialu kilka naprawde ciekawych watkow ;] pozdro dla wielbicieli herosow ;]

użytkownik usunięty
domingez_fz

Raczej Sylar zamyka wątki zabijając kolejnych herosów.

jak do tej pory to nie zabil on kogos zbytnio waznego .. wiec..

użytkownik usunięty
patryks83

Czyżby ten film zmartwychwstał, wspaniały odcinek. Nareszcie było "tak jak lubię".

ocenił(a) serial na 8

Tracy podobno ma odegrać ważną rolę w vol.5, więc nie ma co liczyć na jej zniknięcie. No, chyba, że to jednak chodzi o Barbarę. Tak czy inaczej, czytałam, że Fuller chce rozwinąć postać(i) Ali Larter.

ocenił(a) serial na 7
Kate_V

dajcie znać kiedy można obejrzeć 21 odcinek i gdzie go można znaleźć... mam nadzieje ze Peter w końcu odzyska kompletnie swoje umiejętności i myślę ze w tym pomoże mu dziecko Matta :)

użytkownik usunięty
gelar153

Stary reżyser odzyskuje to co stracił nowy - więc Peter na 99% odzyska swoje ability.

ocenił(a) serial na 7

a co z odcinkiem 21 ? ...myślę ze teraz reżyser wzniesie ten serial na nowy poziom.

ocenił(a) serial na 7

A ja nie chce żeby Peter odzyskał moce. Ta jest znacznie "ciekawsze". Wreszcie Peter nie jest zbyt silny. No i chyba u niego intelekt jest odwrotnie proporcjonalny do poweru.

ocenił(a) serial na 10
Tallos

Tak a propos, Arthur ZABIERAŁ moce, sprawiał że człowiek permanentnie stawał się normalny a on przejmował jego moc, tak więc gówniarz Parkman nie mógł "przywrócić" Hiro mocy tylko dać ją od nowa. To by się nawet zgadzało z tym co się stało z Peterem po wstrzyknięciu serum, otrzymał moce ale nie pełne, tak samo Hiro ma teraz tylko moc zatrzymywania czasu. Pytaniem jest też czy Hiro ma moc daną na stałe, czy tylko kiedy trzyma gówniarza na rękach.

użytkownik usunięty
Sarge72

Tak głupio jak nowy scenarzysta wszystko zepsuł, tak głupio teraz to trzeba odkręcić.

Zakładam, że będą jeszcze 2 sezony i Sylar zapewne nigdy nie zginie.

użytkownik usunięty

Poza tym mogliby wprowadzić w wątku Sylara zanikanie pobieranych umiejętności. Czyli na początku stracił by najcenniejszą - telekinezę. Ale by było fajnie.

użytkownik usunięty
patryks83

Ale nikt nie wspomniał o nazwaniu Daphne Gwen Steffani.

ocenił(a) serial na 5

Co do Petera to nie zgodze sie z osoba, ktora napisała, ze był zbyt potężny.

Wg. mnie właśnie jego potęga sprawiła, że tak bardzo go polubiłem. Poza tym mam nadzieje, ze serial skończy się walką Peter vs. Sylar xD

ocenił(a) serial na 7
SzOpMaN

Odcinek naprawde dobry, czuć stary klimat a wszystko za sprawą Fullera. Dobrze że wrócił do serialu, po tym jak ABC zdjęła Pushing Daisies (w dalszym ciągu jestem wkurzony na to) i mam nadzieje że zdąży on uratować Heroesów bo oglądalność spada i spada. Hiro i Ando najśmieszniejsi bohaterowie serialu Hiro -"cold daddy", Ando "warm mammy" ale piałem. No Ali Later nareszcie coś dostała porządnego do zagrania, bo to co wcześniej miała do odegrania to wołało pomstę do nieba. I wiadomo, że Tracy wróci w następnym volumie i Micah wrócił i to on był buntownikiem wiedziałem!!!! Z kolei Dafne czemu ją zabili była jedną z moich ulubionych bohaterek, a ta ostatnia scena jej z Mattem jak unosili się w powietrzu i w tle ksieżyc to z supermana wzięte... Tak czy inaczej będzie mi jej brakować. No i na koniec Angela jako uciekinierka najlepsza, kobieta ma klase i wystąpiła gościnnie Swoosie Kurtz (akcent nawiązujący do Pushing Daisies, Fuller rządzisz!). Mam nadzieje że ostatnie odcinki będa równie dobre jak ten, bo "Cold snap" zdecydowanie najlepszy odcinek od czasów pierwszego sezonu....

ocenił(a) serial na 10
patryks83

Sama nazwa odcinka wskazuje trochę na to iż Tracy (Ali Larter) powróci. Tylko trochę dziwi mnie to, czemu na stronach dot. Herosów w obsadzie nie wpisali jej drugiej grającej postaci. Czyżby wróciła Nikki? ;-)

Micah, "yataaa!" Wiedziałam, że to mały "rebel" (już nie taki mały, głosiko ma jak nie wiem co) ;D

Uwielbiałam lalkarza i jego wymawiane "Barbi". No cóż, w końcu musiał być jakiś "prezencik" od reżysera i pozbycia się następnej osoby.

Jak się ciesze, że ten odcinek odgrywał się bez kamiennej twarzy czyli Nathana. Bynajmniej, Peter w końcu zaczął myśleć, pozytywnie myśleć. ;D

Z niecierpliwością czekam na 21 odcinek.

ocenił(a) serial na 8
ewka_88

Kiedy będzie odc. 21 ? ;)

ocenił(a) serial na 10
yyy_

Chyba w czwartki emitują go w USA ;>
A u mnie już będzie w sobote. Ha! :D

ocenił(a) serial na 8
ewka_88

Taa, w czwartki, chyba na Księżycu.
Heroes jest emitowane w poniedziałki, u nas dostępne w "kioskach" we wtorki.

Kate_V

napomnę tylko iż odcinków sezony 3 będzie 25 a nie jak ktoś napisał wcześniej 22.

ocenił(a) serial na 9
Atol

Odcinek u nas dostępny we wtorek - racja, napisy w środę. :P

ocenił(a) serial na 10
freepick

Kurcze, przecież napisałam CHYBA a nie NA PEWNO + ;>
Więc się nie rzucać! ;-)

ewka_88

hejka , Gdzie jest emitowany ten film? Ja go niestety musiałam ściągać :/ i skończyłam na 20 ep sez 3 :) byl super ! A właśnie może wkońcu wkręcą Barbare? Tą siostre Tracy ... hmmm nosz kurcze ten Nathan jest katastrofalny w tym filmie ... Claire jest cool ale nie jest zdecydowana czasem ... z koleji z kim Sylar bedzie miał dziecioka ? No i Peter ... podobno ma być z Claire ... ale to by było dziwne .. no ale nie wiem moze źle mi sie o uszy obiło :) Pozdrawiam fanów serialu :) Szkoda ,że na świecie nie ma kilku ludzi z takimi mocami ;)

olcia432

Ja już się nie mogę doczekać aż się okaże co się stało z Tracy :D

patryks83

Widzę, ze nie tylko ja zauważyłem wielki powrót Heroesów :)
Oby było tak dalej! Trzymajmy kciuki ;)

ocenił(a) serial na 10
Kazioo

Ee... przecież Peter jest wujkiem Claire więc nie pasowałoby mi aby byli razem ;-) (poza kamerami mogą se być)

ewka_88

No możliwe , jak juz powiedziałam ,że "może źle mi sie o uszy obiło" :) hehe oki to gdzie można obejżeć ten film ? :)