PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133968}

Hoży doktorzy

Scrubs
2001 - 2010
7,6 65 tys. ocen
7,6 10 1 65497
7,1 11 krytyków
Hoży doktorzy
powrót do forum serialu Hoży doktorzy

Wydam niepopularny osąd, ale trudno - podoba mi się 'dziewiątka' scrubsów. Jako dobry, komediowy serial i rozweselacz spełnia swoje zadanie. Oczywiście, to już nie to samo, nie ma tego klimatu i większości postaci, ale wciąż można wyłapać przezabawne gagi, a niektóre motywy zdecydowanie posiadają charakter starych scrubsów (vide #1).
Być może taka ilość negatywnych opinii bierze się stąd, że większość ocenia nowy sezon przez pryzmat ośmiu poprzednich. Moim zdaniem, niepotrzebnie. Przecież pewien etap został zamknięty świetnym 'my finale', dla mnie to jest właściwy koniec serialu i nowe odcinki nie stanowią żadnego problemu w utrzymaniu takiego punktu widzenia. Poza tym wszyscy wiedzieli kto ze starej ekipy zostanie, kto odejdzie, że zmieni się miejsce akcji itd. Zmienił się także tytuł na [srubs: med school]. Negatywnego zaskoczenia być więc nie mogło.
Nie warto zatem szlochać tylko z zadowoleniem obejrzeć nowe epizody. Nie jako kontynuację a jako, powiedzmy, dodatek. Nie warto się spinać. I mówi to wielki fan scrubsów.

ocenił(a) serial na 10
sienszan

Mnie tam ten dodatek i tak się nie podoba xd

ocenił(a) serial na 9
roksii121

tu nawet nie chodzi o oglądanie 9 sezonu przez pryzmat wcześniejszych,ale o nową obsadę,która jest chyba bardziej sztywna niż nasze Cichopki i Mroczki.

użytkownik usunięty
sienszan

Mnie również podobał się 9 sezon . Obsada nie do końca tak zła . Ale ja inaczej patrze na ten serial bo zacząłem oglądac Scrubsów dopiero w tym roku . Od stycznia do teraz 9 sezonów .
Moje spostrzeżenia są takie ; że na początku trochę drażnił mnie ten zwariowany humor J.D i Turka . Nie za bardzo podobało mi się , ta gejowatośc J.D. ale potem przywykłem i nawet było kilkanaście niezłych zabawnych scen na temat jego miękkich ruchów .
Reszta obsady genialna , Cox , Jordan czy Ciec to mistrzostwo świata .
4,5.6 sezon chyba najlepsze .
A 9 sezon jest poprostu inny , może za szybko zmienili ekipe , ale żarty też były niezłe , dobra Babochłopka , Cox nazywający nowych starzystów mordercami , Australijka czy ta nawiedzona blondyna ktora nie mogła sobie z niczym poradzic .
W sumie było nieżle , może gdyby zostawili Ciecia i J.D jako dopełnienie było by dużo lepiej , ale i tak si.ę dobrze oglądało .