PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629532}

Hunter x Hunter

2011 - 2014
8,3 6,7 tys. ocen
8,3 10 1 6742
8,7 3 krytyków
Hunter x Hunter
powrót do forum serialu Hunter x Hunter

WTF ja mam plakac?

użytkownik usunięty

jestem przy 92 odcinku, krolowa zginela, i trwalo to tak dlugo ze zakladam ze mialem sie poczuc zle z tego powodu? kurna ta kobieta zjadla 1000 ludzi +splodzila syna by panowal nad swiatem i zabijal jeszcze wiecej, co prawda dla swojego ludu, ale nie bierze pod uwage nic innego, jak to inni ujeli ekosystemu etc. ta cala jej armia bedzie sie rozrastac az nie rozpieprzy calej ziemi, zabiljali i zjadali dzieci ich mozgi, i jak ich krolowa umiera ja mam plakac? smieszne...

ja podczas oglądania tego arca miałem wrażenie że nigdy się nie skończy , przez to dropnąłem na samym końcu arca i nawet nie chce mi się do tego gonwa wracać.

użytkownik usunięty
Belsnizkel

ja mialem taki moment przez krotka chwile przy 55 +-, ale w sumie coraz bardziej sie nakrecalem, jak mieli te moce i walczyli, tylko wlasnie te sceny z ostatnich 20 odc mnie zniesmaczyly, kurna cala seria byla spoko, historia proba odnalezienia ojca etc. a tu nagle zjadanie dzieci i rozne tego typu.. gorsze od gore.

mnie to akurat nie przeszkadzało , tylko to bzdurne przeciąganie zobaczysz zresztą jak dojdziesz do walki z królem jak żałosna narracja odcinka przeciąga je w nieskończoność. Nie polecam tego anime nikomu

użytkownik usunięty
Belsnizkel

nom niektore walki/czesci przedluzaja, ale obejrzyj kuroko no basket gdzie doslownie w ostatnim odcinku przez 20 minut, rozegraly sie 2min meczu od 4 minuty do 1:55+- do konca, caly czas byly rozmyslania graczy jak podac pilke do kogo etc. :P

użytkownik usunięty
Belsnizkel

dobra cofam, typ od 3 odcinku trzyma oddech ( a wytrzymuje tak 1 minute max) - moze wciaz trzymac, ogladam z zapartym tchem xD

ja oglądam w sumie tylko fantasy anime , zwykłych obyczajowych/sportowych bajek nie trawie

ocenił(a) serial na 10
Belsnizkel

CO ty gadasz , arc jest swietny mimo tego przeciagania trzyma w napieciu . Dobre zwroty akcji .
Swietnie wymyslony arc , ktory mogl sie skonczyc na wiele sposobow. A wybral najbardziej zalosne zakonczenie dla najsliniejszej postaci na ziemi . Dzieki temu byl mimo wszystko wyjatkowy .
Chociaz bardziej mi sie podobal arc z Trupa Fantomu . No i oczywiscie jak bedzie kontynuacja to ta nowa saga tez zapowiada sie ciekawie , w koncu poznajemy pomalu cala rodzine Zoldyck . Gdzie od poczatku mi sie podobali . No i dalej w gre wchodzi Hisoka , gdzie bez niego to juz nie to samo Anime.
Miejmy nadzieje ze Trupa tez bedzie jeszcze .Mam przeczucia ze Feitan bedzie jedna z najsilniejszych postaci w HxH w co watpie , ale trzymam kciuki.

ttrroonnkk

cóż może do 2025 wyjdzie nowy arc ;-). Dropnąłem to anime bo autor nie ma za grosz szacunku dla widza wypuszczając pare rozdziałów rocznie.

ocenił(a) serial na 10
Belsnizkel

Nie boj nic , szybciej bedzie :D

ocenił(a) serial na 9
Belsnizkel

Ma szacunek tylko jest schorowany