Trzyczęściowa miniserial stanowi adaptację książki Agathy Christie znanej w Polsce pod tytułem "I nie było już nikogo". Pan Owen zaprasza na wyspę osiem osób. Na miejscu okazuje się, że gospodarza nie ma, za to przybyli są oskarżeni o różne zbrodnie. Co więcej, zaczynają umierać w podejrzanych okolicznościach. W obsadzie znaleźli się Charles Dance, Sam Neill, Toby Stephens, Aidan Turner, Noah Taylor i Douglas Booth.
Koleżanko, kolego:-) i bez przesady z tym ratowaniem życia, ale miło:-) wystarczyło poszukać na Filmwebie pierwowzoru, tam też był niezły opis generalny fabuły adaptacji powieści Agaty Christie:-)
:-) a serial będzie super, bo pierwowzór, choć chyba z 45 roku, oglądałam z przyjemnością:-)
Obejrzę dzięki Tobie;)
btw przestalkowałem twój profil i widzę że masz w "chcę zobaczyć" The Wire(Prawo Ulicy) Nadrób czym prędzej i zazdroszczę że możesz to obejrzeć po raz pierwszy;)
Inwigilacja w biały dzień...:-) zobaczę ten serial, choć ma aż 5 sezonów - dużo do nadrobienia...
Tylko 5 sezonów;) Tak tylko mówię że wiele osób odrzuca ten serial po 3 odcinkach , jak przebrniesz to się wciągniesz, akcja się pozwoli rozwija ale to najlepsze dzieło sztuki jakie powstało;p