I nie było już nikogo

And Then There Were None
2015
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23488
7,6 7 krytyków
I nie było już nikogo
powrót do forum serialu I nie było już nikogo
ocenił(a) serial na 10
RAB

https://pl.wikipedia.org/wiki/Dziesi%C4%99ciu_Murzynk%C3%B3w

ocenił(a) serial na 6
RAB

Trzyczęściowa miniserial stanowi adaptację książki Agathy Christie znanej w Polsce pod tytułem "I nie było już nikogo". Pan Owen zaprasza na wyspę osiem osób. Na miejscu okazuje się, że gospodarza nie ma, za to przybyli są oskarżeni o różne zbrodnie. Co więcej, zaczynają umierać w podejrzanych okolicznościach. W obsadzie znaleźli się Charles Dance, Sam Neill, Toby Stephens, Aidan Turner, Noah Taylor i Douglas Booth.

mpp2

Dzięki kolego ;) Ratujesz życie

ocenił(a) serial na 6
RAB

Koleżanko, kolego:-) i bez przesady z tym ratowaniem życia, ale miło:-) wystarczyło poszukać na Filmwebie pierwowzoru, tam też był niezły opis generalny fabuły adaptacji powieści Agaty Christie:-)

mpp2

Ups;) Kajam się;p

ocenił(a) serial na 6
RAB

:-) a serial będzie super, bo pierwowzór, choć chyba z 45 roku, oglądałam z przyjemnością:-)

mpp2

Obejrzę dzięki Tobie;)

btw przestalkowałem twój profil i widzę że masz w "chcę zobaczyć" The Wire(Prawo Ulicy) Nadrób czym prędzej i zazdroszczę że możesz to obejrzeć po raz pierwszy;)

ocenił(a) serial na 6
RAB

Inwigilacja w biały dzień...:-) zobaczę ten serial, choć ma aż 5 sezonów - dużo do nadrobienia...

mpp2

Tylko 5 sezonów;) Tak tylko mówię że wiele osób odrzuca ten serial po 3 odcinkach , jak przebrniesz to się wciągniesz, akcja się pozwoli rozwija ale to najlepsze dzieło sztuki jakie powstało;p

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
mpp2

Ale ten Filmweb to badziewie, nie mogę nawet podać nazwy serwisu, ale walka z piractwem...

mpp2

nie mogłem wysłać priv, muszę się z Tobą skumplować chyba, wysłałem zapro, ciekaw czy zadziała;>