PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606448}
6,5 7,2 tys. ocen
6,5 10 1 7185
Instynkt
powrót do forum serialu Instynkt

Rok temu w tym czasie leciał serial Nowa, który serial bardziej wam się podobał?

ocenił(a) serial na 7
fanpolskichseriali

No oba seriale prezentują jak dla mnie dość podobny poziom ale jednak ''Instynkt jest dla mnie tak o co najmniej jedno ''oczko'' lepszy choćby z powodu obsady i wyrazistego klimatu(ale ''Life'' nie przebija:D)....

ocenił(a) serial na 7
WOLVERINE55

Zdecydowanie lepszy jest Instynkt (chociaż pan prokurator działa mi na nerwy)

agawa87

oczywiście że Nowa, strasznie podobał mi się ten serial szkoda że go juz nie bedzie :(

ocenił(a) serial na 7
farway

Co do nowej to nie jestem taki pewien tego czy czy jej nie będzie(no chyba że macie jakieś nowe info).
A nieco z innej beczki- widzę coraz więcej podobieństw do Life(niektóre teksty Oster są w stylu Charliego:D, choć Charlie był lepszy:D)

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

WOLVERINE55 rozumiem, że jesteś zafascynowany "Life" ale co ma jeden serial do drugiego ? "Life" było duużo, dużo słabsze od 'Instynktu'. Zebrało fatalne recenzje i małą liczbę odbiorców, osobiście obejrzałam kilka odcinków i podziękowałam. Swoją drogą to zauważyłam, że Ty jesteś wybitnym fanem "Powrotu do życia", od jakiegoś czasu zastanawiam się nad tym dlaczego ten serial jest tak wysoko w rankingu FilmWebu i mam podejrzenie o tworzenie multikont. Z resztą 'Life' to nie jedyny serial, w którego przypadku mam takie podejrzenia. Tak czy inaczej, będę musiała sprawę oddać do administracji. Przynajmniej po to, żeby sprawdzić czy nie są łamane podstawowe zasady i wyciągać konsekwencje.

Co do "Instynktu", to jest niezły serial, zagadka Oster robi się coraz ciekawsza. Dużo lepszy od "Nowej" :)

Pozdrawiam.