6,5 7,3 tys. ocen
6,5 10 1 7270
Instynkt
powrót do forum serialu Instynkt

Po pilocie

użytkownik usunięty

Stwierdzam po 1 odc ze serial dośc slaby. Jak na teraz 7/10. Lekkie podobieństwo do
Mentalisty i Monka (przynajmniej w rozwiązywaniu zagadek). Praca kamery i muzyka jak z
ojca Mateusza też. Myślałem że pan Vega po b dobrym Pitbullu postara się utrzyma
polskośc i poziom ale okazało się że stara się naśladowac kino amerykańskie co nie do
końca mu wyszło. Szybkośc pracy wspomnianej kamery miała dac wyraz napięciu w serialu
ale doprowadziło do tego że się wynudziłem. Ocenę za 1 odc postawiam za dobrych
aktorów (nie spisali się ale ich lubię), i zakończenie (nawet udało się mnie zaskoczyc):)

ocenił(a) serial na 3

Bardzo mi się podoba ta logika: "Stwierdzam po 1 odc ze serial dośc slaby. Jak na teraz 7/10.". Czyli: serial jest słaby, ale dostaje ocenę "dobry".

użytkownik usunięty
otis_tarda

Sorry że cię nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Chodziło mi o to że jak na razie jest słaby po tym 1 odc, ale ze względu na zalety umieszczone w mojej wypowiedzi dostaje 7 bo na to zasługuje (moim zdaniem). "Słaby" tym razem oznaczało coś innego niż sama ocena ocena więc zinterpretuj proszę osobno te dwie sprawy. Moja ocena oznaczająca "dobry" tutaj zmienia się na 7 "pomimo kilku lepszych dla mnie stron jest serialem / filmem gorszym z wielu powodów", ale to nie zmienia faktu że trzeba miec nadziję na polepszenie serialu w dalszych odcinkach i dostania pierwotnego znaczenia oceny "7'

ocenił(a) serial na 7

Zgadzam się 7/10 na razie najsłabszy punkt tego serialu to niestety Stenka-nie pasuje mi jakoś.
Pozytywne inspiracje zachodnimi serialami są bardzo widoczne ale zrobiono je bardzo dobrze.
Znacznie lepsze od nowej i reszty polskiej tandety na pewno to było.

no niestety to nadal jest malo logicznie ;) oceniasz to co Ci sprzedawaly media, szum wokol serialu i zachwycanie sie przez aktorow jaki to swietny serial bedzie - i to moim zdaniem oceniasz na 7. A serial czy film ocenia sie po obajrzeniu a nie na wyrost.
Moim zdaniem serial jest strasznie slabiutki i kompletnie poza zirytowniem mnie, ze takie cos moze rezyserowac Vega, niczym mnie nie zaskoczyl. Moja ocena to maks 3/10. Jakas naiwna bajka z nudnymi dialogami

ocenił(a) serial na 3

To ja już nic nie rozumiem. Serial na razie jest słaby, ale ma parę dobrych momentów, więc mimo, że jest słaby, jest dobry, a poza tym może będzie dobry, zatem daję dobry. Ufff. Chyba jakoś tak.

wynudziłam się wczoraj jak mops. Odpuszczam sobie resztę , szkoda czasu.

ocenił(a) serial na 6

Dziwnie to interpretujesz. Jak coś jest słabe to nijak nie może dostać oceny 7. No chyba że masz skalę 5-10.
Ja uważam ten serial póki co za zły i tandetnie wykonany, ale chcę wierzyć, że dalej będzie lepiej, dlatego i tak zawyżam - 4/10.