zapewne okaże się, że ten serial ma drugie dno czyli tajemnice głownej bohaterki. Moim zdaniem nie bez powodu pytala sie jak to mozliwe, ze dyktafon działa bez kasety i czy kuchenka elektryczna dziala na podobnej zasadzie co gazowa.
Nie oceniajcie całego serialu po jednym odcinku i wezcie pod uwagę, że oproócz kryminalnych zagadek jest tajemnica Pani komisarz....
Znaczy się, że przebije to dno, którego sięgnął i dotrze do następnego? Jest to możliwe.
Jak wskazuje tytuł pani komisarz kieruje sie instynktem,a to jest przeciwne rozumowi i także technice,dlatego jest taka antytechniczna i czasem zadaje niby"głupie"pytania na które dzieci znają odpowiedz,albo.........jest kosmitką :D
I to jak głębokie - nasze składki na abonament poszły w błoto a można było za te pięniądze nakręcić np. drugą serię ratowników. Rzeczywiście szkoda dobrych aktorów/ek - bobra, stenki, królkowskiego i żukowskiej, bo grając w tym gniocie zachamowali rozwój swoich karier. Reżyser lub osoba odp. za dobór aktorów do ról kompletnie pomyliła się w swoim wyborze, oni poprostu nie nadają się by grać gliniarzy. Serial jest pozbawiony klimatu, napięcia, akcji i "duszy", tak jak to miały inne seriale: kryminalni, glina, oficer, pitbull czy chociażby te gorsze np: 07 zgłoś się czy ekstradycja. Nawet 07 zgloś się czy ekstradycja prezentują lepszy poziom od tego gniota. Reasumując zamiast dobrego filmu kryminalnego wyszedł serial komediowy z podłożem psychologiczno-kryminalnym z zabarwieniem s-f - czyli siki weroniki.
No ten serial robi się coraz głupszy, ten gość z laską mnie dobił.
Chyba bohaterka zwiała z jakiegoś rządowego ośrodka badawczego albo coś w tym stylu:D.
Jest chyba nową wersją robocopa tylko poprawnego politycznie(to kobieta:D).
W skrócie za dużo grzybków w tej zupie.....
ja przestałem go oglądać po drugim odcinku to jest serial dla debili z platformy pokroju donalda