6,5 7,3 tys. ocen
6,5 10 1 7270
Instynkt
powrót do forum serialu Instynkt

zapewne okaże się, że ten serial ma drugie dno czyli tajemnice głownej bohaterki. Moim zdaniem nie bez powodu pytala sie jak to mozliwe, ze dyktafon działa bez kasety i czy kuchenka elektryczna dziala na podobnej zasadzie co gazowa.
Nie oceniajcie całego serialu po jednym odcinku i wezcie pod uwagę, że oproócz kryminalnych zagadek jest tajemnica Pani komisarz....

ocenił(a) serial na 3
justaaw5

Znaczy się, że przebije to dno, którego sięgnął i dotrze do następnego? Jest to możliwe.

justaaw5

Jak wskazuje tytuł pani komisarz kieruje sie instynktem,a to jest przeciwne rozumowi i także technice,dlatego jest taka antytechniczna i czasem zadaje niby"głupie"pytania na które dzieci znają odpowiedz,albo.........jest kosmitką :D

MUSSS

No cóż. pomimo nudy w serialu, chyba obejrzę, a przynajmniej będę obserwował do końca.

ocenił(a) serial na 4
justaaw5

I to jak głębokie - nasze składki na abonament poszły w błoto a można było za te pięniądze nakręcić np. drugą serię ratowników. Rzeczywiście szkoda dobrych aktorów/ek - bobra, stenki, królkowskiego i żukowskiej, bo grając w tym gniocie zachamowali rozwój swoich karier. Reżyser lub osoba odp. za dobór aktorów do ról kompletnie pomyliła się w swoim wyborze, oni poprostu nie nadają się by grać gliniarzy. Serial jest pozbawiony klimatu, napięcia, akcji i "duszy", tak jak to miały inne seriale: kryminalni, glina, oficer, pitbull czy chociażby te gorsze np: 07 zgłoś się czy ekstradycja. Nawet 07 zgloś się czy ekstradycja prezentują lepszy poziom od tego gniota. Reasumując zamiast dobrego filmu kryminalnego wyszedł serial komediowy z podłożem psychologiczno-kryminalnym z zabarwieniem s-f - czyli siki weroniki.

ocenił(a) serial na 7
tomucho77

No ten serial robi się coraz głupszy, ten gość z laską mnie dobił.
Chyba bohaterka zwiała z jakiegoś rządowego ośrodka badawczego albo coś w tym stylu:D.
Jest chyba nową wersją robocopa tylko poprawnego politycznie(to kobieta:D).
W skrócie za dużo grzybków w tej zupie.....

ocenił(a) serial na 4
WOLVERINE55

ja przestałem go oglądać po drugim odcinku to jest serial dla debili z platformy pokroju donalda

tomucho77

Jak ja kocham ludzi, którzy najgłupszą rzecz, taką jak np. oglądanie seriali sprowadzają do polityki. Takim to od razu powinno się ograniczać dostęp do internetu, bo sieją podziały i niesympatię :/