PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

Słyszałam wiele dobrych opinii o tym serialu. Jestem ciekawa, chociaż średnio interesują mnie takie klimaty. Czy warto zaczynać oglądać?

ocenił(a) serial na 10
danishgirl

jeden z lepszych seriali jakie widziałam, dużo się dzieje i jest bardzo wciągający ;)

ocenił(a) serial na 10
monia7121

popieram.Ciągła akcja, tajemnice, ciekawe postacie. Wiele interesujących wątków:
-tajemnice inernatu, wątki rodzinne, miłosne.

danishgirl

Genialny!

ocenił(a) serial na 10
Cudzoziemka87

najlepszy serial na świecie :)

ocenił(a) serial na 10
danishgirl

Koniecznie! Genialny serial, najlepszy, jaki miałam okazję oglądać.
Odcinki są dosyć długie, 8 sezonów, a ja obejrzałam cały w część wakacji.
Uzależnia :)
Pamiętam, że jak zostały mi 4 odcinki do końca to tak oszczędzałam, żeby jeszcze nie kończyć ;)

Yellow_Kar

Świetny, wciągający i jest na co popatrzeć, bo same ciacha. Aktorki też piękne. Jestem zachwycona, choć to serial bardziej dla młodzieży

ocenił(a) serial na 10
Yellow_Kar

Gdzie można znaleźć online plisssassss

ocenił(a) serial na 3
danishgirl

Jeśli jesteś nastolatkiem to sobie oglądaj ale jeśli masz już troch lat i pewne wymagania co do poziomu filmów to poprzestań na pierwszych kilku odcinkach pierwszego sezonu. Resztę sobie można śmiało darować.
Film jest mało przekonujący i wygląda mniej więcej tak, jakby w środku Warszawy w głębokim, nieprzebytym lesie poszukiwano partyzantów ukrytych w starym domu pełnym ludzi z których na 400 osób widziałeś stale tylko 10 a istnienia pozostałych mogłeś się jedynie domyślać.
Ewidentna, słaba telenowela ze słabym aktorstwem ale za to dobra do nauki języka :)