PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

Ja wolę Ivana, nie tylko dlatego, że jest ładniejszy, ale też jego postać jest ciekawsza. Marcos to dla mnie taki trochę laluś (bez urazy). Co Wy myślicie?

ocenił(a) serial na 10
rene138

hym obaj są przystojni ;P no ale ja też wolę ivana ;P jego postać jest taka hymm dzika? on mi przypomina uśpionego psychopatę xD a marcos jest za dobry xD wole czarne charaktery;D

gryzeldunia

Oj tak, zgadzam się:))Ivan the best;D

ocenił(a) serial na 10
rene138

Z urazą!!!
Marcos jest o wieeeele ładnijszy!!! Naprawdę nie wiem co wy widzicie w tem dzieciaku (chodzi o Ivana). Marcos jest odpowiedzialny i wogóle taki fajniejszy....a i nie jest taki dobry. Jak ktoś to ogląda to wie, że Marcos ma cięty język i przecież odbił dziewczynę dla Ivana! - a to nie jest takie dobre...A z resztą co tu dużo mówić, jest ładniejszy i koniec!!!

PS: Oglądajcie TO!!! TO ZOBACZYCIE SAMI ŻE MARCOS NIE JEST TAKI DOBRY...!!!!! ranyyyy...piszą, oceniają a nie wiedzą...nie ładnie, nie ładnie...

beata_films

Ja wolę Ivana. Po pierwsze jest przystojny, a po drugie... jest przystojny:D:D:D

ocenił(a) serial na 10
anitka91_16

a ja nie mam pojecia. oby dwoje sa bomba... no wiec chyba ivana z wygladu, ale marcosa z charakteru. natomiast co do aktorow wole yona, poniewaz dostal tak placzaca role a spisuje sie w niej niebiansko.

elena_furiase

a ja wole marcosa i z wyglądu i z charakteru

Aqana

Ja z wyglądu nie lubię ani Marcosa ani Ivana xD Z wyglądu lubiłam Cayetana, bo był taki... normalny! Jeżeli chodzi o charakter to prym wiedzie Marcos- opiekuje się siostrą i w ogóle jest dojrzały... A co do Ivana- to nie uważacie, że był przystojniejszy w długich włosach (wtedy kiedy uciekł z internatu)? xD

ocenił(a) serial na 10
kaska_111

po dzisiajszym odcinku stwierdzam ze wole marcosa;P bo ivan zrobił sie dupkiem chociaz przystojnym dupkiem xD

kaska_111

O tak,zdecydowanie bardziej podobał mi się w dłuższych włosach.

ocenił(a) serial na 10
Nessy

a najlepiej to wygladal z zarostem! i to takim malym, jeszcze niedorosnietym. bosko!

ocenił(a) serial na 10
elena_furiase

beata_films --> Marcos wcale nie odbił Ivanowi dziewczyny, bo Carolina sama nie wie gdzie z tyłkiem wpaść. To ona jest niezdecydowana, a nie któryś z chłopców. Ja lubię obu jednakowo.

ocenił(a) serial na 10
madziak690

na początku jakos bardziej wolalam marcosa, ale teraz doszlam do wniosku ze ivan jest od niego o wiele lepszy,! obydwoje sa jednakowo przystojni ale marcos jest taki 'bezpłciowy' a za to ivan jest ciekawa postacia : D

ocenił(a) serial na 10
ANQE

Na początku wydawało mi się, że Ivan jest strasznie zarozumiały i nieczuły, ale ostatnio doszłam do wnioslu, ze to jest strasznie wrażliwy chłopak i do tego przystojny:D- a Marcos też jest spoko- podoba mi się to jak opiekuje się swoją siostrą;p- ale bardziej lubię Ivana

ocenił(a) serial na 10
rene138

No Ivan jest przystojny ale Marcos tez niczego sobie...Ja myślałam,że Ivan będzie takim twardzielem ale on jest jednak cholernie wrażliwy...

ocenił(a) serial na 9
angelikak

Marcos :D Ivan mnie drażni...

ocenił(a) serial na 10
rene138

Od początku jestem za Ivanem...wolę takie charaktery, a jego postać z każdą następną temporadą przechodzi przemiany...
Nie chcę pisać spoilerów, ale to co jego postać przechodzi w serialu... już nie mogę się doczekać by obejrzeć ostatnią część siódmej temporady

Marcos też jest spoko jest przystojny i w ogóle , ale to Ivana darzę większa sympatią ;)

ocenił(a) serial na 10
RiDka

Ivan, Ivan i jeszcze raz Ivan niezaprzeczalnie to moja ulubiona postać w serialu i zgadzam się z RiDką jego postać z sezonu na sezon przechodzi niesamowitą przemianę... udaje twardziela, ale ma dobre serce ;)

ocenił(a) serial na 10
Ardillita

Ja wolę bardziej Marcosa:)

ocenił(a) serial na 10
rene138

Hmmm... Ivan jest przystojniejszy, bardziej sexy i ale jest takim typem chłopaka, który nadaje się na przelotny romans - a na stały związek raczej Marcos.

rene138

Ivan jest typowym chłopakiem, który udaje twardziela, a tak naprawdę jest bardziej wrażliwy niż nie jedna dziewczyna;) Marcos mnie denerwuje tą swoją nienaturalną szlachetnością. a co do wyglądu to Ivan jest zdecydowanie bardziej w moim typie:d

rene138

na początku miałam dylemat który ładniejszy... aale po dalszym oglądaniu zdecydowanie Ivan!!

ocenił(a) serial na 9
rene138

Dla mnie też Ivan, ma to coś w sobie. I taki błysk w oku. A Marcos ? Marcos to taki typowy przystojniak, ale nic poza tym. ;)

rene138

a ja tam wolę Fermina ;P

mahout

Ivan bo on jest jakiś , ma charakter a Marcos to takie cieple kluchy

rene138

Z wyglądu Marcos, z charakteru Ivan. Ivan jest porywczy, spontaniczny, jego duma często nie pozwala mu na wiele rzeczy, które czuje i chciałby powiedzieć, ale nie powie, ale też wrażliwiec a jak kocha to szczerze i mocno ;) Marcos jest przystojny, ale facet powienien mieć troche charakteru, a tu praktycznie jego zachowanie (trochę w tym wszystkim nudne, bo przecież z góry było wiadomo jak się w jakiejś sytuacji zachowa) nie ewoluowało, w ogóle się nie zmieniało, stale takie samo, odpowiedzialny za siostrę, poszukujący rodziców, i te gadki o Carolinie..

ocenił(a) serial na 10
Kateri_chan

IVAAAN <3 Lubię takie czarne charaktery (Damon, Chuck Bass) i Ivan też należy do moich ulubionych <3 Jest boski <3

rene138

lubię obu, chociaż zdecydowanie jestem za Marcosem, uwielbiam jego postać i jest bardzo przystojny, Iwan też jest super, ale momentami jego chamskie teksty są drażniące (i nie jest zbyt ładny jak na mój gust :))

rene138

Iwaaaan :D na początku go nie lubiłam, ale zdobył moje uznanie jak powiedział SI MAMA ^^ Marcos jak dla mnie ma krzywą twarz :D i ogólnie jest taki memłowaty.

ocenił(a) serial na 10
rene138

ja wolę Ivana !! obaj są ładni...w ogóle Hiszpani są ładni...ale Ivan to taki badboy...a Marcos....taki za spokojny xDD

ocenił(a) serial na 10
Irritability_

zgadzam się z tb w 100 % ! ; DDD

rene138

Żaden nie powala urodą, ale wybrałabym Ivana.

ocenił(a) serial na 7
rene138

Ivan, choć Marcos nie jest taki zły, jednak trochę sztywny i taki za idealny.

ocenił(a) serial na 10
adnna

Ivan zdecydowanie (ale i tak lepszy Fermin) ;p

rene138

Ivan, czyli Yon, jest boski w Gran Hotel <3