PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

Nie znoszę faceta. Za każdym razem, gdy go widzę na ekranie podnosi mi się ciśnienie. Jak on mógł porwać dziecko, czym on myślał. Podły egoista, zrobił coś takiego własnemu dziecku, a ma jeszcze czelność prawić innym morały. Mam nadzieję, że zgarnie go policja.

ocenił(a) serial na 10
lily333

muszę cię rozczarować przynajmniej do końca 6 sezonu martina policja nie zgarnie a co więcej będzie on z nią współpracował. Ale nie oglądałam jeszcze 7 sezonu więc w 100 % nie wiem jak skończył się jego los.

ocenił(a) serial na 10
lily333

a ja uwielbiam Martina, to naprawdę super gość...kocha swojego syna i nie chce by coś mu się stało. I porwał go właśnie dlatego, by go z nim nie rozdzielono. I na szczęście jego historia kończy się szczęśliwie ;D

RiDka

jakby go kochał to by go nie porywał. Chłopcu ewidentnie brakowało matki. Jak musiała się czuć ta biedna kobieta, gdy rozdzielił ją z synem i nie miała o nim żadnych informacji. Co do bezpieczeństwa, to bezpieczniejszy byłby zdecydowanie z matką, niż w sytuacji, gdy wciągną syna w poszukiwania prawdy o swojej przeszłości.

ocenił(a) serial na 10
lily333

Może i Martin postąpił trochę egoistycznie porywając syna i jak sama zauważyłaś jak musiała czuć się jego matka, ale Martin też jest jego rodzicem i z synem łączy go bardzo bliska więź, więc jak on musiał się czuć kiedy dowiedział się, że jego żona odchodzi i chce mu odebrać syna. Zadziałały tu instynkty, które ma każdy rodzić kochający swoje dziecko i nie chce by rozdzielono go ze swoją pociechą. Poza tym nie wydaje mi się by Martin wiedział, że pakuje się aż w takie tarapaty, bo kto z nas mógłby się spodziewać takiej przeszłości.
W chwili gdy porywał syna dowiedział się też, że nie jest prawdziwym synem swoich rodziców, więc mógł się poczuć tak jakby tracił rodzinę, najpierw rodzice, a później syn którego chcę mu odebrać...

No ale to jest moje zdanie i nie wszyscy muszą się ze mną zgadzać ;)

ocenił(a) serial na 10
lily333

Poza tym mama Lucasa zginie w wypadku samochodowym. Martin bardzo kocha swojego syna i zrobił by dla niego wszystko. Ja osobiście go bardzo lubię, a szczególnie podoba mi się to, że zakocha się w naszym "damskim" Ferminie, czyli w Rebecce;)