Słuchajcie, ja się chyba pogubiłam xD to co teraz leci na AXN to 1. czy 2. seria?
No właśnie, właśnie. A 1. też leciała? xD bo mi się wydaje, że od początku oglądałam, a tu zonk, że to 2. seria jest. (;O)
no bo 1 seria ma tylko 6 odcinków, 2 ma 8, 3 ma 9, 4 ma 11, a 5 wciąż jest emitowana, jak na razie jest 8
A co sądzicie o Carolinie?- do tej pory myślałam, że to Vanessa jest jakąś wtyką i donosi o postępach w ich "śledztwie"- a tu taka niespodzianka- czemu Carol pali te wszystkie dowody?
w serialu nie ma żadnej Vanessy. a Carol spaliła dowody, ponieważ grożono, że zabiją jej matkę. potem już nigdy ich nie zdradzi.
W serii nie występuje żadna Vanessa. A Carol spaliła dowody, ponieważ grożono, ze zabiją jej matkę. Potem już nigdy nie zdradzi ich
lily1991 nie zdradzaj faktów, które nie miały jeszcze miejsca w polskiej emisji.
To odbiera przyjemność oglądania.
Ejjjj- mam nadzieję, że krasnal przeżyje co??- a jak nie to już nie będe internatu oglądać;p- rzeczywiście myliłam się co do Carol... A co do Fermina to myślałam, że on się zajmuje sprawą zamordowanych sierot a on tylko chciał te obrazy zdobyć:/- ogólnie odcinek bardzo mi się podobał
Powiem tylko tyle, że Fermin szuka sprawiedliwości. Jego organizacja chciała je zwrócić prawowitym właścicielom.
Ja myślę, że krasnal jednak nie przeżyje, a szkoda... Bardzo fajnie się ułożyła sprawa Fermina i Marii. Mam nadzieję, że będą razem.
Tak w ogóle to proponuję, żeby do każdego odcinka zakładać nowy temat i tam umieszczać opinie, tak będzie bardziej przejrzyście. Ale to tylko sugestia. :)
Ale w sumie jak na razie jest 5 sezonów- na AXN leci dopiero 2--->to chyba nie uśmierciliby krasnala...-to by było bez sensu;)A jak tak zrobią to jestem pewna, że serial straci na oglądalności. A wie ktoś może kiedy AXN puści 3 sezon?
Co oni dają?- matka Marcosa i Pauli żyje; a gdzie się w takim razie podział ich ojciec? Ivan zmienia się w jak najbardziej pozytywną postać, zresztą ja go od początku lubię;)
no i czyje to jest dziecko? czyżby Elsa tak na prawde nie poroniła?i zabrali jej dziecko? Sama już nie wiem...
klaudia0807 - czemu serial miałby stracic oglądalność po śmierci krasnala? bez przesady, nie jest to jakas główna postać, albo uwielbiana przez ludzi, jest wiele innych wątków, a to ze krasnal by umarł nie znaczy ze nie mozna wyjasnic różnych rzeczy z nim związanych