PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5417
Internat
powrót do forum serialu Internat

Serie? Odcinki?

użytkownik usunięty

Słuchajcie, ja się chyba pogubiłam xD to co teraz leci na AXN to 1. czy 2. seria?

ocenił(a) serial na 10

Na AXN leci już 2 seria:) <za krótki> <za krótki>

ocenił(a) serial na 7

Na AXN jest teraz 2 seria (przynajmniej tak pisze w gazecie):)

użytkownik usunięty

No właśnie, właśnie. A 1. też leciała? xD bo mi się wydaje, że od początku oglądałam, a tu zonk, że to 2. seria jest. (;O)

ocenił(a) serial na 10

no bo 1 seria ma tylko 6 odcinków, 2 ma 8, 3 ma 9, 4 ma 11, a 5 wciąż jest emitowana, jak na razie jest 8

ocenił(a) serial na 10
lily1991

A co sądzicie o Carolinie?- do tej pory myślałam, że to Vanessa jest jakąś wtyką i donosi o postępach w ich "śledztwie"- a tu taka niespodzianka- czemu Carol pali te wszystkie dowody?

ocenił(a) serial na 10
Klaudia0807

w serialu nie ma żadnej Vanessy. a Carol spaliła dowody, ponieważ grożono, że zabiją jej matkę. potem już nigdy ich nie zdradzi.

ocenił(a) serial na 10
Klaudia0807

W serii nie występuje żadna Vanessa. A Carol spaliła dowody, ponieważ grożono, ze zabiją jej matkę. Potem już nigdy nie zdradzi ich

ocenił(a) serial na 10
lily1991

lily1991 nie zdradzaj faktów, które nie miały jeszcze miejsca w polskiej emisji.
To odbiera przyjemność oglądania.

ocenił(a) serial na 10
casic

Ja tylko odpowiedziałam na pytanie Klaudia0807.

ocenił(a) serial na 10
lily1991

:)-mój błąd- chodziło mi o Victorię;p

ocenił(a) serial na 10
Klaudia0807

Ejjjj- mam nadzieję, że krasnal przeżyje co??- a jak nie to już nie będe internatu oglądać;p- rzeczywiście myliłam się co do Carol... A co do Fermina to myślałam, że on się zajmuje sprawą zamordowanych sierot a on tylko chciał te obrazy zdobyć:/- ogólnie odcinek bardzo mi się podobał

ocenił(a) serial na 10
Klaudia0807

Powiem tylko tyle, że Fermin szuka sprawiedliwości. Jego organizacja chciała je zwrócić prawowitym właścicielom.

lily1991

Ja myślę, że krasnal jednak nie przeżyje, a szkoda... Bardzo fajnie się ułożyła sprawa Fermina i Marii. Mam nadzieję, że będą razem.
Tak w ogóle to proponuję, żeby do każdego odcinka zakładać nowy temat i tam umieszczać opinie, tak będzie bardziej przejrzyście. Ale to tylko sugestia. :)

ocenił(a) serial na 10
kaska_111

Ale w sumie jak na razie jest 5 sezonów- na AXN leci dopiero 2--->to chyba nie uśmierciliby krasnala...-to by było bez sensu;)A jak tak zrobią to jestem pewna, że serial straci na oglądalności. A wie ktoś może kiedy AXN puści 3 sezon?

Klaudia0807

Podobno 3 sezon będzie po wakacjach.
Bardzo się cieszę, bo ten serial jest świetny.

ocenił(a) serial na 10
SlowDown

Co oni dają?- matka Marcosa i Pauli żyje; a gdzie się w takim razie podział ich ojciec? Ivan zmienia się w jak najbardziej pozytywną postać, zresztą ja go od początku lubię;)

ocenił(a) serial na 10
Klaudia0807

no i czyje to jest dziecko? czyżby Elsa tak na prawde nie poroniła?i zabrali jej dziecko? Sama już nie wiem...

ocenił(a) serial na 10
Klaudia0807

Elsa naprawdę poroniła, a dziecko jest Irene

ocenił(a) serial na 10
lily1991

klaudia0807 - czemu serial miałby stracic oglądalność po śmierci krasnala? bez przesady, nie jest to jakas główna postać, albo uwielbiana przez ludzi, jest wiele innych wątków, a to ze krasnal by umarł nie znaczy ze nie mozna wyjasnic różnych rzeczy z nim związanych

ocenił(a) serial na 10
ANQE

Nie wiem- ja tam lubiłam wątek krasnala:) I jak dla mnie serial trochę stracił na wartości, ale i tak go lubię;d A co do 3 sezonu to podobno nie będzie go we wrześniowej ramówce AXN-miejmy nadzieję, że od października wróci na antenę:] Pozdrawiam