czemu te odcinki tak dziwnie sa emitowane ;/ raz leci IV sezon, a raz V sezon. ja akurat
potrzebuje V i raz udało mi się trafić na odcinek w niedzielę ok. 15, po tygodniu na następny
odcinek bodajże w jakąś środę o 18.30. a teraz jak szukałam kolejnego to nie ma, tylko z IV
sezonu. i jak tu się połapać ;< najgorsze, że chyba żadna gazeta z programem telewizyjnym
nie ma tego kanału w swojej ofercie. szkoda, że nie mogą puścić tego serialu o regularnych
porach emisji np. na zwykłym AXN lub AXN Crime jak kiedyś.
http://www.kino maniak.tv/seriale/internat-el-internado/s5e1#SEZON5 - tu masz 5 sezon, usuń spacje.
dzięki :) też znam spoko stronkę z odcinkami online. chodzi tylko o to, że mam transfer danych i nie mogę za bardzo oglądać na necie. dlatego bardzo żałuję, że axn spin nie emituje normalnie 5 sezonu. :)
Ale ta tej stronie są 2 okna. Przynajmniej u mnie. Raz kliknęłam w pierwszym z limitem i mi czasami wyskakuje, że nie mogę oglądać, ale wtedy oglądam na 2. oknie i jest tak jakbym miała bez limitu.
nie chodzi mi o limit ile filmików mogę oglądać na danej stronie w ciagu dnia bezpłatnie. tylko o to, że mam mobilny internet i w ciagu miesiaca moge zuzyc tylko kilka giga na ściąganie plików i buforowanie filmów online :| wiec jak ogladam za duzo filmow w necie to net spowalnia mi sie i nic juz nie idzie zrobic na komputerze.
Aha to szkoda bo ja akurat mam zmienne IP i mogę sobie oglądać do woli ale jak miałam bardzo wolny internet to nie miałam żadnych limitów...
dla mnie to troche denerwujace bo najchetniej to bym siedziala i ogladala bez przerwy :D ucieszylam sie jak zobaczylam, ze axn emituje odcinki, a potem zawiodlam, ze tak nieregularnie i niewiadomo o co chodzi.
ja już kończę piąty. ale ten serial jest niesamowity. czesto dadza takie zakonczenie ze potem nie moge sie doczekac, co sie wydarzy :D wcześniej oglądałam jeszcze "statek" ale "internat" jest jednak ciekawszy :)