PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127170}

Inuyasha

2000 - 2004
7,8 1,7 tys. ocen
7,8 10 1 1652
Inuyasha
powrót do forum serialu Inuyasha

...na jakim tomie mangi konczy sie anime...??

madzia_vel_madzik

Anime prawdopodbnie kończy się na 32 tomie. :P

ocenił(a) serial na 10
Kyomi

oho dziekowac za info =D a moze jeszcze przypadkiem wiesz czy bedzie robiony 2 sezon anime...?? bo to zakonczylo sie tak jakby sie nie zakonczylo xD

madzia_vel_madzik

Nie wiadomo. Anime zaprzesatano ponieważ, wyporzedzono mange, a nie chcieli zmieniac fabuly. Manga jest produkowana dalej, a ja mysle ze czekaja az skoncza mange zeby znowu nie bylo numerow i moze zrobia drugi sezon :P Ja jestem tego pewna :P :D

Kyomi

manga kończy się na 558 rozdziale i ma chyba 53 tomy,właśnie skończyłam czytać ostatni rozdzialik w necie!!!lol^^ brak mi będzie inusia:(

ocenił(a) serial na 10
fanpires

OMG ale w sensie ze przeczytalas juz 558 chapter...?? GDZIE!! bo tam gdzie zawsze ja sprawdzalam, to jeszcze nie ma o.O

madzia_vel_madzik

ja tez juz przeczytałam ostatni 558 rozdział! tu---> http://www.onemanga.com/Inuyasha/
UWAGA SPOILERY
tez mi bedzie brakowało tej mangi :( nie sądziłam ze to sie tak skonczy! w sumie fajne zakonczenie ale myslałam ze bedzie bardziej dramatycznie :/ ale tak jest dobrze. Fajnie ze Kagome została z Inu (tylko czemu nie było pocałunku?!) Miroku jako ojciec mnie rozwalił totalnie :) no i Sesh....myslałam ze Rin z nim zostanie...ale pewnie nie raz ja jeszcze odwiedzi i przyniesie jakis prezent (moze cos wiecej niz kimono, jak bedzie starsza oczywiscie) ;)
a ci co czytali-mam pytanie: to ta studnia już nie działa, uruchomiła sie tylko po to aby Kagome mogła wrócić do Inu? i Kagome juz nigdy nie wróci do współczesności? nawet zeby odwiedzić rodzine?