PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=235245}

Inwazja

Invasion
2005 - 2006
7,3 2,4 tys. ocen
7,3 10 1 2392
Inwazja
powrót do forum serialu Inwazja

Bardzo dobry serial, tylko szkoda ze zakonczenie jest takie otwarte, pozostaaia wiele pytan bez odpowiedzi, np. w jaki sposob ci kosmici dostali sie na ziemie, jaki zwiazek jest miedzy zarodnikami a "plaszczkami" (oprocz koloru i pochodzenia), co dalej z szeryfem i Larkin, czy sie to powtorzy czy wylapia te "plaszczki", jak obronia sie przed deszczem zarodnikow itp.

ocenił(a) serial na 6
starjacker0

ahh... dokładnie... tak bardzo żałuję, że nie ma drugiej serii! Teraz można jedynie samemu sobie ułożyć w głowie dalszą część;) ja chyba tak zrobię, bo ten koniec, który pozostawia tyle do wyjaśnienia nie daje mi spokoju...

Brilliant_2

A jak to sie skończyło?Ktoś mi może napisać,bo akurat jak w TV były ostatnie odcinki to mnie nie było w domu,bo byłam na wakacjach;P

panienka_2

[SPOILER]
W bazie wojskowej wszyscy juz zarażeni żołnierze gromadzą cywili. W pewnym momencie zaczynają wszystkich spychać do wody, gdzie są te płaszczki.
Kilka osób wpada, ale reszta zostaje ocalona, gdyż szeryf wraz z innym oddziałem wojska przystępuje do akcji i odbija bazę.
Wtedy następuje wileki deszcz zarodników, które wpadają do morza.
Nie pamiętam już , co się stało z Larkin na końcu, ale chyba ginie.
[/SPOILER]

starjacker0

Witam wszystkich!
Mam pytanie czy ktoś może ma nagrany ostatni odcinek albo wie skąd go ściągnąc bo zawsze sobie nagrywałem bo w tym czasie pracuje a pech chciał że właśnie na ostatnim odcinku wyłączyli mi prąd w dzielnicy!!!!
Można się pociachać!!!!
Ktoś pomoże???
pozdrawiam
Yogi

YoGi_20

Ja również dołączam sie do prośby!Zależy mi bardzo na ostatnim odcinku!Z góry dziękuje za pomoc!

ocenił(a) serial na 8
panienka_2

Larkin nie ginie "oficjalnie", zostaje jednak przypadkowo postrzelona przez jednego z chłopaków, którzy trzymają całą rodzinę jako zakładników. Traci bardzo dużo krwi, więc Tom (szeryf) wpada na pomysł, który być może ją uratuje.. Jedzie z nią na plażę i wchodzą do wody. Russ (którego nie było w domu w momencie tych wydarzeń) wyrusza, by ich odnaleźć, w końcu trafia na plażę, gdzie Tom stoi samotnie i ogólnie jest bardzo poruszony (ma na sobie krew Larkin). Nie potrafi odpowiedzieć Russowi na pytanie, co się z nią stało, ale to wiadomo od razu...

Świetne zakończenie, oglądałam ten serial 2 razy i zakończenie za każdym razem całkowicie mnie ścięło ;) Jednocześnie uwielbiam je i nienawidzę go.

Co się stało z Larkin? Co będzie z jej dzieckiem (przecież była w ciąży)? Możliwe, że umrą oboje (wydaje mi się, że pomarańczaki nie skopiują organizmu, w którym rozwija się inny.. ale kto wie?).

Pozdrawiam i.. radzę mimo wszystko obejrzeć ten odcinek, choćby dla ostatniej sceny.

caleena_ex_0ut

Serial naprawdę jest dobry... Nie cierpię powtórek w TV ale zamiast powtarzać jakieś bezsensowne seriale, które ludzie mają daleko w swoim szanownym poważaniu to mogliby dać coś interesującego : jak np. ten serial.
Nie jest on taki jakich wiele (i żyli długo i szczęśliwie...), a w dodatku nieźle wciąga... Tak jak mówili poprzednicy: warto obejrzeć choćby dla ostatniego odcinka.

sikorka94

Zgadzam się z Tobą w 100%. Serial jest świetny, wciąga, trzyma w napięciu, więc mogliby powtórzyć ten serial zamiast ciągłych powtórek różnych dennych "słodzików".

ocenił(a) serial na 8
starjacker0

czy ja wiem, czy nie lepiej, ze zakonczyli na 1 sezonie. Mowiąc szczerze mi sie mega podoba, ze reszte trzeba
sobie dopowiedziec, zwlaszcza w przypadku, gdy rozwiazanie jest tak banalnie proste!
Ja dalem 8/10, bo pierwsze 4 odcinki nie by ciekawe, czy tez wciagajace. Jednakze rzeszta epsów mnie
pochlonela!