Czy ktoś wie co z Sezonem 2 Invasion, kiedy ma sie pojawić ??
no coz
USA to bardzo specyficzny kraj zwlaszcza jesli chodzi o tv
ogladalnosc nie byla zbyt duza wiec szefowie ABC postanowili nie kontynuowac dalej tego serialu :(
a szkoda bo nie byl az taki zly
TVN od dawna trzyma z WB (matrixy, ostatni samuraj, smallville) i poprostu co jakiś czas kupują sobie jakieś tam poczki od WB, teraz wiemy, że mają prawo do re-emisji Invasion i Supernatural (czyli inne stajce w polsce tego nie zrobią) ale kiedy ich widzimisię się spełni, czort wie
OMG To po cholere ja to ogladam jak serial nawet nie ma zakonczenia :/ Co za idiotyzm nakrecic cos co nie ma zakonczenia!? :
Nie, naprwde sie skonczyl? A ja tu czekam juz od dwoch tygodni na kolejne odcinki i nic. To szkoda, bo w sumie nie bylo zakonczenia.
Nie, naprwde sie skonczyl? A ja tu czekam juz od dwoch tygodni na kolejne odcinki i nic. To szkoda, bo w sumie nie bylo zakonczenia.
No szkoda, szkoda, podobał mi sie ten serial, rozkrecał sie powoli, ale ostanie odcinki były dobre.
wlasnie skonczylem pierwszy sezon, wchodze na filmweb z nadzieja ze znajde info ze niedlugo bedzie 2 sezon a tu taka przykra niespodzianka :( szkoda, mogly byc ciekawei.... chociaz surface beda kontynuowac, w sumie podobny motyw ;)
Właśnie skończyłem oglądać - serial świetny. Nie wiem tylko dlaczego dlaczego dlaczego dlaczego dlaczego dlaczego dlaczego dlaczego dlaczego dlaczego dlaczego dlaczego zdjęli go z anteny. Skoro ABC zaprzestała emisji to Amerykanie chyba nie mają gustu i nie wiedzą co dobre. Pozostaje mieć nadzieje, że kontynuacja serialu ukaże się na DVD, co jest teraz dość częstym wybiegiem, a wtedy może znajdą się dobrzy ludzie, którzy wrzucą go na torrenta. Pozdro 4 all
Skasowany, bo miał za małą oglądalność jak na ABC...
nie będzie kontynuacji na dvd (przynajmniej obecnie nie ma takich planów)
zarówno reżyser jak i aktorzy już poszli innymi drogami