PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=235245}

Inwazja

Invasion
2005 - 2006
7,3 2,4 tys. ocen
7,3 10 1 2393
Inwazja
powrót do forum serialu Inwazja

Czy ktoś wie co z Sezonem 2 Invasion, kiedy ma sie pojawić ??

Fanek_2

no coz
USA to bardzo specyficzny kraj zwlaszcza jesli chodzi o tv
ogladalnosc nie byla zbyt duza wiec szefowie ABC postanowili nie kontynuowac dalej tego serialu :(
a szkoda bo nie byl az taki zly

ocenił(a) serial na 7
sokaro

Gdzie znalazłeś te informacje, może zapodać jakiś link z infem ?

Fanek_2

a np na polskiej stronie o serialu http://sajfaj.net/sfn2.php?t=1969 [sajfaj.net/sfn2.php?t=1...]

ocenił(a) serial na 7
SFNetwork

Cholera szkoda :// Pisza coś o TVN ale nie ma co robić sobie nadzieji.

Fanek_2

TVN od dawna trzyma z WB (matrixy, ostatni samuraj, smallville) i poprostu co jakiś czas kupują sobie jakieś tam poczki od WB, teraz wiemy, że mają prawo do re-emisji Invasion i Supernatural (czyli inne stajce w polsce tego nie zrobią) ale kiedy ich widzimisię się spełni, czort wie

sokaro

OMG To po cholere ja to ogladam jak serial nawet nie ma zakonczenia :/ Co za idiotyzm nakrecic cos co nie ma zakonczenia!? :

ocenił(a) serial na 8
Fanek_2

Nie, naprwde sie skonczyl? A ja tu czekam juz od dwoch tygodni na kolejne odcinki i nic. To szkoda, bo w sumie nie bylo zakonczenia.

ocenił(a) serial na 8
Fanek_2

Nie, naprwde sie skonczyl? A ja tu czekam juz od dwoch tygodni na kolejne odcinki i nic. To szkoda, bo w sumie nie bylo zakonczenia.

ocenił(a) serial na 7
aria

No szkoda, szkoda, podobał mi sie ten serial, rozkrecał sie powoli, ale ostanie odcinki były dobre.

Fanek_2

wlasnie skonczylem pierwszy sezon, wchodze na filmweb z nadzieja ze znajde info ze niedlugo bedzie 2 sezon a tu taka przykra niespodzianka :( szkoda, mogly byc ciekawei.... chociaz surface beda kontynuowac, w sumie podobny motyw ;)

goofy3

Właśnie skończyłem oglądać - serial świetny. Nie wiem tylko dlaczego dlaczego dlaczego dlaczego dlaczego dlaczego dlaczego dlaczego dlaczego dlaczego dlaczego dlaczego zdjęli go z anteny. Skoro ABC zaprzestała emisji to Amerykanie chyba nie mają gustu i nie wiedzą co dobre. Pozostaje mieć nadzieje, że kontynuacja serialu ukaże się na DVD, co jest teraz dość częstym wybiegiem, a wtedy może znajdą się dobrzy ludzie, którzy wrzucą go na torrenta. Pozdro 4 all

salat

Skasowany, bo miał za małą oglądalność jak na ABC...

nie będzie kontynuacji na dvd (przynajmniej obecnie nie ma takich planów)

zarówno reżyser jak i aktorzy już poszli innymi drogami

ocenił(a) serial na 9
goofy3

niestety ale surface też nie będzie kontynuacji - a szkoda :-(
za to supernatural pod koniec września pojawi się sezon 2