PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=235245}

Inwazja

Invasion
2005 - 2006
7,3 2,4 tys. ocen
7,3 10 1 2393
Inwazja
powrót do forum serialu Inwazja

Kiedy będzie II sezon?, ktoś coś wie o tym? czy ktoś słyszał kiedy może być?

ocenił(a) serial na 8
SYLAR_2

Nie ma drugiego sezonu, ABC zdjęła serial po pierwszym sezonie, ponoć nie wytrzymał konkurencji z Lostem [ta sama pora emisji w USA].

ocenił(a) serial na 10
creep_

Invasion i Lost są emitowane na ABC więc nie mogły być emitowane o tej samej porze. Lost wtedy był emitowany przez ABC w środy o 21:00 a Invasion o 22:00.

A serial został zdjęty przez niską oglądalność. Potem na to miejsce ABC wprowadziła nowy serial "The Nine" i miał jeszcze mniejszą oglądalność LOL.

ocenił(a) serial na 8
SYLAR_2

I za to że zamknęli ten serial ich nienawidzę wrrrr :

użytkownik usunięty
SYLAR_2

Cholera szkoda, ze nie będzie 2 sezonu =( Wiadomo Lost to Lost jest dobry (chociaż coraz bardziej wymyślają bajeczki xD), ale polubiłam serial 'Inwazja' i nie mogę tego przeboleć, że w przyszłym tygodniu zakończy się ten serial =/ No, ale cóż skoro miał niską oglądalność to trudno.. Jakośto przeżyję:P

niska oglądalność to też nieco względna sprawa. słyszał ktokolwiek o serialu Friday Night Lights? również miał kiepską popularność, chcieli zdjąć z anteny, skończywszy na dwóch sezonach, z czego drugi zakończył się na 15 odcinku z powodu strajku scenarzystów; natomiast serial jest świetny, naprawdę. ludzie na pewnych rzeczach po prostu się nie poznają. może Inwazja nie jest najwyższych lotów, bo któż twierdzi, iż jest, ale chyba nie jest też nudna i kompletnie nie ciekawa. nie jest serialem na nie wiem, jak wysokim poziomie, nie ma zaskakującej fabuły, ale gdyby ktoś założył petycję internetową, powinno znaleźć się tyle chętnych, których podpisy pozwoliły by zasugerować ABC, że może jednak warto stworzyć sezon II. zakończenie I sezonu aż się prosi o kontynuację, tutaj chyba nie ma wątpliwości. zresztą.. William Frichtner zagrał świetnie swoją rolę szeryfa. choćby ze względu na niego ;).

ocenił(a) serial na 6
SYLAR_2

wrrrr... właśnie skończył się serial "Inwazja" ;| ja też nie mogę przeboleć, że nie ma drugiej serii! Ten serial tak wciąga... a to zakończenie! Dokładnie: aż się prosi o dalszą część!

ocenił(a) serial na 10
Brilliant_2

też jestem za 2 częścią "Inwazji", wiele rzeczy sie jeszcze nie wyjaśniło, chodźby czy Larkin została hybrydą czy umarła. wg mnie jest to wspaniały serial w 100000000000% lepszy od "Mariny" czy innej badziewnej telenoweli meksykańskiej!

SYLAR_2

No własnie ja też się zastanawiam, czy ktoś coś wie o drugim sezonie?? Bardzo podobał mi się ten serial, jednak jestem zaskoczona dzisiejszym odcinkiem...mało zostało wyjaśnione...co z Larkin??

ocenił(a) serial na 7
madziorka_helwich

Zostanie Hybrydą ,ale bardzo żałuje ,że nie oglądałem odcinków 12-21 ,bo nie miałem czasu jednak dzięki 2 ostatnim mniej więcej rozumiem co się działo.

SYLAR_2

Witam wszystkich!
Mam pytanie czy ktoś może ma nagrany ostatni odcinek albo wie skąd go ściągnąc bo zawsze sobie nagrywałem bo w tym czasie pracuje a pech chciał że właśnie na ostatnim odcinku wyłączyli mi prąd w dzielnicy!!!!
Można się pociachać!!!!
Ktoś pomoże???
pozdrawiam
Yogi

ocenił(a) serial na 7
YoGi_20

wg. mnie, ten serial jest kapitalny. przede wszystkim bardzo wciąga, i świetna rola Williama Fitchnera. 10/10

użytkownik usunięty
SYLAR_2

W porownaniu z tym p*banym Lostem to świetny serial. 10/10