Jak są gdzie indziej 3 postacie białe, żadnej niebiałej to już jest spoko tak? -_-
przede wszystkim po co wpycha sie na siłe sceny w których w na drzwiach sklepu widnieje kartka "black owned" a potem czarnoskóry chłop wchodzi do domu i sie wita "hi black people"
Jakie na siłę dzbanie XD Riri mieszka w Chicago i wywodzi się z czarnej społeczności. Takie kartki serio wiszą w USA i oni tak do siebie mówią...tak i nie tylko xd
Daj spokój, może po prostu jest wojownikiem klawiatury, kozakiem w necie.
Albo przeniknął zwyczajami czarnej społeczności i zwraca się do innych tak samo, jak oni zwracają się do siebie (przecież "nigger" i "bitch" są tam na porządku dziennym, a to drugie to nawet w trailerze i w pierwszych 30 sekundach pierwszego odcinka tego serialu padło).
Kolejny xD No nie trafiłeś gościu. Po prostu wyśmiałem ignoranta, który ma problem z serialem bo są czarni ludzie. Nie ma pojęcia o realiach, ale wie, że to na siłę, złe i takie tam. Śmieszni jesteście xD W trailerze było "bish" nie "bitch". To bardziej żartobliwy zwrot. No i odleciałeś chłopie. W angielskim slangu kobiety nazywają się nawzajem "bitches" również w sposób pozytywny i nie ma to żadnego związku z kolorem skóry. Poczytaj o ewolucji tego słowa w angielskim :) Czasopismo Bitch założyły czarnoskóre kobiety, a komiks Bitch Planet napisała Afroamerykanka, nie? Jakby co to yyy nie xD Co do "nigger".... taaak nazywają się tak nawzajem i to z twardym "r" co nie? No i jasne ignoruj fakt procesu jaki zaszedł z tym słowem. No i sam fakt tego, że udajesz, że slangowo tylko czarni używają wulgarnych słów świadczy tylko o Tobie. Posłuchaj polskiej młodzieży. Cały czas nazywają się "c1wela1mi", "cz1arnuch1ami", "d1ebilam1i", "akustykami", itp., itd.
To jest typ, który gdzieś ciągle pisze na forum o tym, że jakiś RSS pada, co nie wpływa na nic i nie obchodzi nikogo poza nim. Jak go przyciśniesz, to ci nie odpowie już (jak widać), a potrafi znaleźć wypowiedź gdzie indziej i się dopieprzyć o byle co. xD
Dobrze, że Ty jesteś pełny kultury mając problemy do serialu gdzie są olaboga czarni ludzie xD
Czemu ludzie broniący zawsze tego typu spraw są tak niewychowani i atakują zamiast wdawać się w normalną konwersacje.
Jak już wyżej pisałem, przeważnie są to tzw. wojownicy klawiatury (czyt. kozaki w necie, a dalej wiadomo co), którzy wyszczekani są tylko w internetach, gdyż doskonale zdają sobie sprawę z faktu, że IRL na coś takiego nie mogliby sobie pozwolić (za mało odwagi, a i jakieś resztki instynktu samozachowawczego jednak pozostały), bo zostaliby przywróceni do ustawień fabrycznych w kilka sekund.
Bo to skrajne lewaki. Zawsze kłócą się bez podawania dowodów czy logicznych argumentów, a gdy ktoś im odpowie to wyzywają, płaczą i stają się maksymalnymi hipokrytami. Czego się po nich spodziewałeś? Przecież to widać, że rodzice nie poświęcali im uwagi w dzieciństwie i wyżywają się na świecie.
Zeke nie był do końca zły. Zresztą Główny zły nie jest biały tak samo jak jego ekipa wiec o co ból dupy
Wow, od razu do wyzwisk xD. Jedyni ludzie, którzy wyzywają tutaj co komentarz to lewacy. Kto by się spodziewał.
Zeke BYŁ villainem. Oglądałeś może ten serial? Dałeś mu rzekome 7/10.
Główny zły i jego ekipa są "tymi dobrymi" przez połowę serialu, a potem stają się źli bo tak XD. Swoją drogą - ciemnoskóre lesbijki bijące się w fast foodzie? Irl też mamy takie sceny. Lewacki Disney zrobił najbardziej stereotypowy serial o LGBT i czarnoskórych. Co robią czarni w tym serialu? Kradną i włamują się. Co robi LGBT? Włamuje się i bije. Poruszyć temat jak bardzo comic accurate są te postacie czy sobie odpuścisz lewacki bełkot?
To dla ciebie jakieś straszne wyzwisko? Serio? Też jesteś śmieszny jeśli uważasz że od wyzwisk wyzywają tu głównie lewacy.
Tak, to jest wyzwisko. Serio. To, że najwyraźniej obnosisz się z towarzystwem, które tak się zachowuje, świadczy tylko o tobie.
"Też jesteś śmieszny" i wyzywasz dalej XD. Mentalność dziecka widzę. I tak od wyzwisk są tu głównie lewacy. Widziałem sporo dyskusji z nimi więc wiem co mówię. Ty z resztą też wyzywasz i jesteś lewakiem więc xD
E tam, wszyscy tu wyzywają bez względu na to czy to lewacy czy prawacy, i to często znacznie gorzej niż "ból dupy".
A człowiek by sobie myślał że Snyderkultyści to głównie na Twitterze czy Facebooku, na filmwebie nie widziałem ich zbyt wielu tutaj.
"E tam, wszyscy tu wyzywają bez względu na to czy to lewacy czy prawacy"
Dziwnym trafem to bardziej lewacy jakoś w tym się lubują...
"i to często znacznie gorzej niż "ból dupy""
Co racja, to racja. Wystarczy zajrzeć np. tutaj https://www.filmweb.pl/article/-161885 i sprawdzić który "wojownik klawiatury" rozpętał zadymę w komentarzach obrażając adwersarzy kilkaset razy kilkudziesięcioma unikalnymi wyzwiskami.