Właśnie obejrzałem cały sezon tego serialu i niestety jestem mocno zawiedziony i rozczarowany jego realizacją :(
Spodziewałem się czegoś zdecydowanie lepszego. Cały sezon określam na 5/10, z wyjątkiem pierwszego odcinka, który ocenię na 8,5/10 w kategorii filmów akcji.
każdy kolejny odcinek po pilocie serialu był bardziej sztuczny, wymuszony i irytujący. Tępe relacje między bohaterami, wręcz bym powiedział, że połowa bohaterów w tym serialu miała różne objawy chorób psychicznych... zero ładu i składu, nielogiczne przeskoki akcji,nie mówiąc już o całkowitym pasztecie "we Francji", wszystko naciągane na max - to jest serial na podstawie powieści Toma Clancego - KAŻDY kto czytał jego książki wie że one wręcz ociekają realizmem i przemyślaną akcją. A w tym serialu po prostu tego zabrakło, drętwe dialogi, słabe aktorstwo... Czekałem na ten serial jako wielbiciel T. Clancego i niestety jestem mocno zawiedziony.
Serial wymęczony przeze mnie, gdy nie to że lubię T. Clancego to skończył bym to oglądać po 3 odcinku. Niestety :(