PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=623408}
7,2 3,9 tys. ocen
7,2 10 1 3878
Jane by Design
powrót do forum serialu Jane by Design

Już nie mogę się doczekać tego odcinka ,oglądałam zwiastun na youtubie i powiem że zapowiada się ciekawie .Jane popularna w szkole,kłótnia z Billym i India.
Co sądzicie ?

weronika14s

przepowiadam romans między Jane i siostrzeńcem Gray. Potem Billy znowu się zrobi zazdrosny o niego i zacznie do niej uderzać. (No bo niemożliwe,żeby się zeszli przecież tak od razu : P)
India dodaje pikanterii i jest barwnym "złym charakterem", więc też się cieszę, że wróciła...zobaczymy na jak długo i w jakim celu ; )
Zapowiedź faktycznie ciekawa, mam sesję teraz powinnam się uczyć,ale na 12 odcinek znajdę chwilę ; ))

coffeelicious

Widać że siostrzeńcowi Gray podoba się Jane , ciekawe jak długo będą razem i czy się zejdą. Jane i Billy <love>

weronika14s

i jeszcze India ścieła swoje piekne długie włosy !!! nieeeeeee

sebaseb_2

Mi też się nie podoba w krótkich włosach ;(

weronika14s

India i Jeremy razem przeciwko Grey.... uuuu, czuje, ze namieszają ;) Z kolei uwazam, ze Jane troche sodówa uderzyła do główki od tego całego high-fashion ;) mam tylko nadzieje, ze w pore sie opamieta. Podoba mi sie wątek z Zoe, nowa postać ( poza tym bardzo ładna dziewczyna ), wiec zapewne zawróci w głowie B. ;) pytanie tylko, kiedy Jane zda sobie sprawe ze swoim uczuc do przyjaciela.... podejrzewam, ze dopiero na koniec sezonu.... albo i nie ;P

poisonka

Obejrzyj sobie zwiastun na youtubie 13 odcinek siostrzeniec gray chyba pocałuje jane ,Jane zobaczy swoją mamę ,nie mogę doczekać się tego odcinka
Jane i Billy <3

weronika14s

zwiastun juz widziałam, zapowiada sie niezle. ciekawe co zmieni obecnosc jej matki i czy odkryje prawde o podwojnym zyciu Jane... ?

poisonka

oglądaliście odcinek z napisami czy bez? ;>

mnie Jane zaczyna powoli irytować. fajnie, że dali nową postać dla Billy'ego - pewnie przez to Jane uświadomi sobie swoje uczucia do niego, blablabla. :D

yootsuu

Oglądam bez napisów , na napisy trzeba długo czekać ;(
Jane zaraz będzie chodzić z siostrzeńcem Gray ,Billy z Zoe(czy jak tam jej)
Mam nadzieje że Jane będzie z Billym;)

weronika14s

obejrzałam i Indii było duuużo lepiej w długich włosach. w krótkich podobała mi się tylko przez chwilę. xD
Jane chwilami zachowuje się jak idiotka, ona nawet nie próbuje udawać, że nie jest nastolatką. w życiu bym jej nie uwierzyła w pracy, że jest dorosła.
Zoe to ładna dziewczyna, wizualnie pasuje do Billy'ego, więc niech sobie pobędą razem, Jane z tym całym Eli, a potem niech się zejdą i będę zadowolona. ;)
szkoda mi Bena, naprawdę fajny facet, a Rita za dużo myśli o tym, jak będą ją postrzegać uczniowie. gdyby się tym tak nie przejmowała, byłoby fajnie i miło...

yootsuu

Sama bym tego lepiej nie napisała ,nic dodać nic ująć.Zgadzam się ze wszystkim i czekam na następny odcinek.
Jane and Billy <3

weronika14s

Kurde ja jeszcze 11odcinka nie obejrzałam... łeeee:(

cocoatea

Jeremy z Indią rozmawiali o tym jak zniszczyć Gray i do tego miziali się w budynki w którym jak to sama Gray powiedziała "w każdym pomieszczeniu są kamery". Jeremy o tym zapomniał czy próbuje trzymać się Indii żeby potem nakablować wszystko Gray? :D