PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=623408}
7,2 3,9 tys. ocen
7,2 10 1 3878
Jane by Design
powrót do forum serialu Jane by Design

Dla mnie chyba najlepszy odcinek z całego sezonu tyle się działo :) SPOILER najbardziej mi
się spodobało że Nick już nie będzie pewnie z Jane bo ta mu nie wybaczy zdrady. Wreszcie
może dostrzeże Bill'ego :) No i fajnie, że jej brat się wreszcie zorientował co się dzieje z
Jane, chociaż myślę że ona go przekona żeby pozwolił jej dalej tam pracować bo inaczej to
by oznaczało koniec serialu.

saturn90

no jak dla mnie odcinek niesamowity mój chyba ulubiony ;p odcinek 10 będzie końcem tego sezonu, ogladałam promo i WOW :D oczekuje super odcinka ;p ciekawe czy będzie drugi sezon...

Galandriela

znaczy chyba to będzie koniec sezonu to będzie "spring finale"...

saturn90

Trochę się wszystko posypało... Ja mimo wszystko nie byłabym za tym, żeby Jane i Billy byli razem - ostatecznie związki się kończą, więc szkoda byłoby z takiego powodu tracić taką przyjaźń. SPOILER Ale Nick i Lulu, tego się absolutnie nie spodziewałam, jak dla mnie trochę za szybko Nick zrezygnował z Jane.

Poza tym Jane strasznie mnie denerwowała w tym odcinku. W tej scenie w klubie zachowywała się tak straasznie naiwnie...

little_bird

No zgadzam się robią zachowuje się jak mała dziewczynka na początku miało to swój urok ale ostatnio też mnie to zaczęło denerwować, co nie zmienia jednak faktu że pokochałam ten serial :) Mam zastępstwo na miejsce wypalonych Chirurgów :) Co do Nicka to ja stawiałam szczerze, że on się może założył z kimś o to że ją poderwie czy coś bo to było dziwne, że nagle się nią zainteresował i jego zamiary wg mnie nie były czyste. Co prawda się okazało później że jednak były szczere z tym że i tak ją zrobił w kulki więc w sumie wyszło na moje a Billy by jej na pewno czegoś takiego nie zrobił dlatego mu kibicuję :)

saturn90

Nie jestem pewna, co myśleć. Jane jest strasznie naiwna (przeprosiny Indii?! No ja nie wierzę...), ona i Billy mają swoją szansę, Ben odkrywa wszystko i Jane nie pojawia się w pracy i rozmawia z Gray ze swojej szafy... a nie, to już zwiastun satępnego odcinka. Nie mogę się doczekać!

saturn90

Ja od początku kibicowałam Nickowi,ale po tym co zrobił z Lulu,absolutnie nie daje mu i Jane szans.Swoją drogą Lu w ciekawy sposób leczy swoje kompleksy! Billy i Jane-jest mi zupełnie obojętne,jak rozwiną ten wątek. Brawo Bena i Rita.;) W całym odcinku najbardziej ujęła mnie krótka scena przy ognisku. On,ona i dwóch innych.

saturn90

Chyba jako jedyna byłam smutna, kiedy Nick pocałował Lulu.. Strasznie mi się podobała para Nick&Jane ; ( Tylko nie Nick i Lulu, no błagam ;/

xxmadzia7xx

Wow, naprawdę dobry odcinek, jak dla mnie pierwszy taki. Tylko... jak ja nie znoszę takich zakończeń! Jakbym wiedziała, poczekałabym i obejrzała razem z 10 odcinkiem. A co do tego, że Ben się dowiedział. Jeśli Jane go nie przekona, to będzie koniec serialu, a jego decyzja zapadnie w ostatnim odcinku sezonu... Wie ktoś, czy ma być następny? Bo jeśli nie, to może faktycznie to koniec. Nie byłby to pierwszy serial zakończony po 10 odcinkach.

Morgana_filmweb

Ja słyszałam że teraz będzie tylko przerwa a 11 odcinek będzie leciał w wakacje :)

ewcia7640

To dobrze. Szkoda byłoby, gdyby serial skończył się właśnie wtedy, jak zaczął się rozkręcać.

xxmadzia7xx

Też podobała mi się para Nick&Jane:(
Chociaż spodziewałam się tego w końcu on "kozak" a ona "szara myszka" . .

No ja mam nadzieję ,że dalej będzie leciał:(