PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=623408}
7,2 3,9 tys. ocen
7,2 10 1 3878
Jane by Design
powrót do forum serialu Jane by Design

Już nie mogę się doczekać "potyczek" między India a Jane myślę że będzie zabawnie między nimi .

Robson8080

jeśli o Indie chodzi to szkoda, że włosy ścięła.. jakoś mi w krótkich nie pasuje. co o tym sądzicie?

monisia_s

India wygląda starzej w tych krótkich włosach .
Co sądzicie na temat Jane i Billego ?

weronika14s

dużo poważniej wygląda. wolałam ją w długich, ale te też jej pasują. ;)

Jane i Billy są jedną z fajniejszych par przyjaciół, jakie miałam okazje oglądać i mam nadzieję, że jeszcze trochę poczekają z łączeniem ich w parę. to musi wyjść naturalnie, powoli, żeby było prawdziwe i fajne go oglądania. ;) głupiutka Jane jeszcze nie domyśla się jego uczuć. ;p

yootsuu

Zgadzam się są super przyjaciółmi. Ale jak to nie domyśla. Właśnie mnie się wydaje, że miała nadzieję, że jednak coś do niej czuje, bo ona też, a on to ukrywa i udaje, że jest tak jak dawniej.

pan_dziobak

Zgadzam się z pan_dziobak na końcu Jane zrobiła zawiedzioną minę ,mam nadzieję że będą razem.

weronika14s

mi się wydaje, że ona jednak nie do końca sobie z tego zdaje sprawę :D ale zgadzam się, że wyglądała na zawiedzioną, jakby miała nadzieję, że jest tak, jak sugerował jej brat. ;) ale dobrze, niech to trwa jak najdłużej, żeby serial się nie znudził ;)

yootsuu

Masz jednak rację,że Jane nie do końca zdaje sobie z tego sprawę ,ale ma już pewne podejrzenia , mam nadzieję że pod koniec 1 sezonu będą razem ;)

weronika14s

byle tylko Jeremy jej nie zawrócił w głowie :D

yootsuu

Ten jego akcent ...Niezły nie powiem ,że nie ,ale za stary ;)

weronika14s

akcent ma świetny, ogólnie lubię go, mimo wszystko, ale niech sobie będzie z Indią czy kimśtam, kogo mu wymyślą :P

yootsuu

Tak Jeremy nie dla niej ;p niech będzie z Billym ale nie od razu tak jak mówicie tylko pod koniec sezonu, ciekawe czy jeszcze wplątają Jane z tym nowym bratankiem/siostrzeńcem Gray ;p

pan_dziobak

znając młodzieżowe seriale to raczej tak ;) chociaż wydaje mi się, że bardziej on będzie chciał niż ona.

yootsuu

Widziałam jak ten siostrzeniec patrzył na Jane ,myślę że ona mu się podoba a wy co sądzicie ???

yootsuu

jak dla mnie Jane mogłaby mieć przelotny romansik z Jeremy'm , ale na stałe to z Billy'm ;D