To żę 3 sezon będzie na początku 3015r. to wiadomo .. ale interesuje mnie to czy animacja będzie
taka jak wcześniej , czy może taka jak w ''Jak wytresować smoka 2'' ? :D
Skoro trzeci sezon ma być w 3015r., czyli za tysiąc lat, to animacja chyba będzie już w 30D jak nie lepiej. xD
Mało prawdopodobne serial był by zbyt kosztowny dla takich firm jak Comedy Central, CN czy Nickelodeon. to raczej zobaczymy jakość jak w serialu. :)
skont masz te informacje? ja znalazłem tylko informacje, że Netflix będzie puszczał 3 sezon.
Z Cartoon Network, że będzie nawiązywać do filmu.
Również, że będzie posiadał 26 odcinków oraz że stacja wykupiła prawa do pokazania go, nie wiadomo jak będzie w Polsce ale w USA na pewno ta jak mówię.
Ja aktualnie kończę pracę nad 2 sezonem.
A jeszcze jedno... wiadomo będzie troszeczkę inna bo postacie będą młodsze gdzieś pośrodku. Jednak animacja ma nawiązywać.
Skoro zaczęli współpracę z Netfilxem to możemy miec nadzieję na animacje jak z 2 części smoka. I mam nadzieję że poziom odcinków będzie o wiele wyższy niż w 2 poprzednich sezonach które były nierówne nie oszukujmy się były odcinki naprawdę fajne a były też takie że tak zamulały że człowiek się zastanawiał kto to napisał.
Historia w 3 i 4 sezonie będzie wprowadzać do 2 części filmu. Bliższych relacjach Czkawki z Astrid, jak Czkawka zdobył zbroję w której będzie latał oraz o pewnej księżnice smoków, a także pojawi się kilka nowych postaci jednak to dopiero pod koniec.
Też się cieszę z nowej serii i nie mogę się doczekać. Natychmiast jak się pojawi w Netfix kupuje nowy sezon nie czekając na polską wersję :)
Jednak fajnie będzie jak wyjdzie polski dubbing a może bo Cartoon Network ma już prawa.
Na oficjalnej strone na Facebooku pisało że wikipedia kłamie a zreszta księżniczk smoków!? weź przestań -_-