PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747331}

Jedyna szansa

Une chance de trop
2015 -
7,2 816  ocen
7,2 10 1 816
Jedyna szansa
powrót do forum serialu Jedyna szansa

Po pierwszym odcinku raczej słabo. Niezbyt urodziwa aktorka grająca główną rolę, drętwe dialogi i gdyby nie to, że jest tylko 6 odcinków, chyba nie zdecydowalabym się na dalsze oglądanie.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

"Niezbyt urodziwa aktorka grająca główną rolę" - to jakiś żart?! To jest Twoim zdaniem powód, by nie oglądać serialu? Boże, widzisz i nie grzmisz!

konkret_filmweb

To jeden z powodów - jeśli aktorka lub aktor wyjątkowo irytuje mnie wyglądem i grą to ciężko mi się ogląda. Dlaczego mam się męczyć?

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Irytuje Cię to, że nie jest super laską? Załamka!

konkret_filmweb

Nie uda Ci się mnie sprowokować chłopcze. Pomódl się lepiej. Chyba to lubisz.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Chłopcze? Skąd Ty się urwałaś?

konkret_filmweb

Wzięłam Cię za chłopaczka. Wybacz, nie sprawdzalam płci - mój błąd.

ocenił(a) serial na 8
konkret_filmweb

Bałbym się tego kogoś zapytać co myśli o Isabelle Huppert czy Helen Mirren.

konkret_filmweb

A co ma do tego Bóg?

cocco03

miał grzmić, a nie grzmi...
to może nic

Dessylyn

;) nie no faktycznie może przesadzilam z tym komentowaniem wyglądu aktorki.
Mimo to serial nie spełnił moich oczekiwań. Przede wszystkim pod względem akcji, napięcia, bo z tym tu słabo niestety. Pomijając inne cechy aktorki, nadal uważam, że jej gra pozostawia wiele do życzenia.

cocco03

Czyli ten adwokat jest w to zamieszany plus pewnie teść ale niestety niedługo koniec a serial drętwy tak naprawdę to nic nie wiadomo.

Cherry21

Drętwy i to bardzo.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Według mnie przyzwoity. Lepszy niż The Five. Niby Cobena a w ogóle mnie nie wciągnął.

Gdy w ostatnim odc. Jedynej szansy pojawił się sam Coben, rozbroił mnie :-)

cocco03

Uroda kwestia gustu. Dodał bym drewnianą grę aktorów, w szczególności mecenasa/przyjaciela, który robi miny jakby miał zatwardzenie. Policjant zachowuje się jak niepełnosprawny umysłowo. Ogólnie po pierwszym odcinku nie mam ochoty dalej w to brnąć.

ocenił(a) serial na 7
perun_6

Dokładnie ,mnie najbardziej irytuje durny scenariusz. Główną bohaterkę postrzelili ,straciła męża ,nie wie gdzie jest jej półroczna córka a po powrocie ze szpitala uśmiecha się do wszystkich jak by co najmniej wróciła z porodówki..