PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566530}

Jeon-woo

2010 -
7,1 29  ocen
7,1 10 1 29
Jeon-woo
powrót do forum serialu Jeon-woo

Może mi ktoś powiedzieć czy serial jest dobry jak np kompania braci chodzi mi o to czy nie jest przegadany lubię dużo akcji i liczne sceny batalistyczne.

ocenił(a) serial na 10
yoqu

nie jest przegadany ,wręcz jest mało dialogów :) .Dla mnie bomba.Szkoda tylko że napisy na razie są do 10 odcinków ,ale wychodzą regularnie.Aktorstwo ,scenariusz na wysokim poziomie.

ocenił(a) serial na 10
yoqu

jestem po obejrzeniu 13 odcinków z 20 - ta historia jest po prostu genialna ,bez dłużyzn ,sprawnie sfilmowana ,romans w tle jest dodatkowym smaczkiem tej pięknej opowieści o zapomnianym przez ludzi i świat konflikcie

thon_40

a jak się ma do kompani braci?

yoqu

Widac mniejszy budzet ale ciezko sie do czegos doczepic. Jedyna koreanska produkcja mogaca sie rownac a nawet przewyzsza kompanie braci pod wzgledem realizacji to "braterstwo broni"

ocenił(a) serial na 10
MakoR

no budżet tej dramy wcale nie był mały -16 mln $ więc jak na koreańskie warunki to bardzo dużo.Jak na dramę wojenną całkiem dobrze sobie radziła w rankingach oglądalności w porównaniu do Road No 1.Ja po 15 odcinkach śmiało polecam,tym bardziej że do pierwszego epizodu są już dostępne napisy pl