PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570099}
6,7 10  ocen
6,7 10 1 10
Jeonseolui Gohyang
powrót do forum serialu Jeonseolui Gohyang

Pierwszy odcinek dramy

użytkownik usunięty

jest cudowny <3 Reszta taka sobie

Ładne mi to cudowne zabijanie kobiet

użytkownik usunięty
AdrianDabrowski

Mam na myśli wątek główny, romans wampira z dziewczyną!

O czym ty mówisz pierwszy odcinek dzieje się w czasach szogunatu przed dziewczynami ukrywana jest obrzydliwa tradycja w której kobiety wychodzące za maż są zabijane a ich organy jedzą najwyżsi mnisi by wiecznie żyć. Główny bohater jest rozdarty myślał iż są zabijane z powodu nałożonej klątwy. Główny bohater nie jest wampirem.

użytkownik usunięty
AdrianDabrowski

To ty nie wiesz o czym mówisz. To jest drama z 2009, a ty masz na myśli tą z 2008. W dramie z 2009 chłopak ginie w walce i staje się wampirem. Aby ponownie stać się człowiekiem musi przed każdą pełnią wypić krew niewinnej dziewczyny. Ale jedną z nich nie zabija, lecz ratuje i tak rodzi się między nimi miłość. Dziewczyna pokochała chłopaka, mimo że był potworem, potem robiła wszystko aby go ocalić, a na końcu kiedy umarła, mimo że był już człowiekiem i mógł normalnie żyć, on wolał skoczyć z nią do morza, aby do niej dołączyć. Ja się prawie popłakałam...W tym odcinku ukazana jest siła prawdziwej miłości

A to przepraszam szukałem tamtego filmu nie wiedziałem iż są dwa różne serie o tym samym tytule i podobnym roku produkcji. Tamten fil występuje właściwie pod angielską nazwą Hometown Legends ale na filmweb pod nazwą orginalną

użytkownik usunięty
AdrianDabrowski

Nic to ;) W każdym razie polecam, jest super <3

użytkownik usunięty
AdrianDabrowski

Każdy może mieć własne zdanie do cholery