PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98660}

Jeremiah

2002 - 2004
7,6 514  ocen
7,6 10 1 514
Jeremiah
powrót do forum serialu Jeremiah

Bardzo dobry serial

ocenił(a) serial na 10

Film oparty na komiksach belgijskich. Klimat bardzo przypomina Fallouta, co prawda zagłada ludzkości nie przyszła od nuków i nie ma skarzenia, ale od wirusa, który zabił wszystkihc dorosłych. Fil, mimo dosyć małego budżetu co niestety często widać, jest bezapelacyjnie bardzo dobrą pozycją. Znakomita akcja, fabuła a co najważniejsze super klimat. Do tego dodano fajnych ciekawych bohaterów, dobry humor i muzykę. Nic dodać nic ująć :)

Kto lubi światy post nuklearne alias Fallout, Neuroshima na pewno się nie zawiedzie.

ocenił(a) serial na 9
Brasidas

Tylko szkoda, że taki króciutki ps. moim osobistym zdaniem
Odcinki 1 i 2 oraz 18 do 20 i z drugiego sezonu 1 do 15 były super

Baal

Nie widziałem całego ,ale większość pierwszego sezonu ,musze nadrobić. Serial świetny tym bardziej ,że jestem wielkim fanem Post-apo ,ale przeszkadzały mi te kryształowe główne postacie. Nie mniej bez wątpienia świetny tytuł dla fanów post-apo. Bo obowiązkowy nie ,obowiązkowy to jest Mad Max2. ;D

Ottiss14

Cała seria Mad Max oparta jest właśnie na komiksach Hermana, które były kanwą do powstania tego serialu właśnie :)
Dodam jeszcze, że pierwszy "Jeremiach" "wyszedł" w Belgii jeszcze w 1977 roku.

ocenił(a) serial na 9
Brasidas

zaczynam I sezon - i jak na razie extra... mam nadzieje że dociągną poziom do końca!

ocenił(a) serial na 9
llnk

dociągnąłem do końca sez II - całość na 9/10 "bez serca". Trzeba przyznać że sprawnie im drugi sezon poszedł - chyba wiedzieli że nie Będzie funduszy i co rzadko się widzi po prostu ciągnęli bez dłużyzn.
Poszczególne odcinki jak to w serialach tego typu - raz są lepsze raz są gorsze - ale to co zwraca uwagę to dobra jak nie bardzo dobra gra aktorska pomimo ze większość z CANADIAN_WOOD.
Reasumując - serial polecam - zwłaszcza dla tych co lubią opcję taki gatunek!