A więc tak jerycho naprawdę dobry by był gdyby muzyka była lekko bardziej trafiona fabuła
bardziej przekonująca i delikatnie leprza gra aktorska nie mówie że była zła ale delikatnie
lepiej no i pokazanie świata minimalnie lepiej i jerycho by był doskonały ;) słucham opinii i
liczę na wspaniała konwersacje ;)
Muzyka daje klimat pustki świata z jakim bohaterowie mają do czynienia. Jeśli chcesz dyskutować, to wyjaśnij, który element fabuły winien być bardziej przekonujący. W taki sposób można mówić o wszystkich filmach i serialach. Dyskusji z tego nie ulepisz jako takiej ;) Co do pokazania świata, to w moim mniemaniu pokazali tyle ile mogli. Nie wiem jakie mieli możliwości finansowe, acz podejrzewam, że nie jakieś ogromne. Jest parę bardzo dobrych scen, które długo się pamięta i które zrealizowane są w sposób wręcz mistrzowski. Serial bardzo dobry, mający specyficzny klimat.... i szansę na powrót jak się okazuje ;)
hehe nie musisz mówić mi do czego służyła muzyka ale czasem była zbyt przysadzista i za szybka w danych sytuacjach o to mi chodziło sory ale twoja opinia na tle muzyki trochę nie trafiona . To są moje odczucia kiedy oglądem serial i nikt ich mi nie zabierze :d